Belemaszott a fulbe egy bogar, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Igazabol nem vagyok benne 100% ig biztos , de par napja megjelentek rajtam csipesek. Egy helyen legalabb 15 csipes egymas mellett szinte egymason.. aztan masnap a kezemben ot, utana meg a labamon.. nem tudom mi lehet. Tegnap este pedig felriadtam almombol hogy maszik valami a fulembe. Nem tudom hogy bekepzeltem vagy sem. Ma talaltam az agyban egy katicabogar nagysagu barna bogarat. talan az lehetett. Kulfoldon elek es papirok hianyaban orvoshoz nem tudok menni. Tud valaki tanacsot adni mi van ha tenyleg valami belemaszott a fulembe?2010. szept. 17. 09:41
1/6 A kérdező kommentje:
ja es meg annyi, tiszta no vagyok :) ugy kepzeljetek el a helyzetet. igazabol bogarat mai napig nem is lattam.. es a csipeseket sem ertem honnan johettek es hogy terjedhetnek.
viszont a fulem miatt nagyon aggodok , felek mi van ha tenyleg belemaszott az az apro bogar.
2010. szept. 17. 09:43
2/6 anonim válasza:
Én bolhára tippelek. Az szokott úgy csípni, hogy egymás mellett vannak a csípések. Főleg a bokán, hason fordulnak elő, de végülis bárhol lehet.
3/6 komasa válasza:
Így néz ki a füled. A füljáratod lezárul a dobhártyával, szerintem próbáld valahogy kimosni. Nem vagyok orvos nem tudom, hogy mit kell tenni, én ezt csinálnám.
5/6 anonim válasza:
A fülzsírodba úgyis belefulladt volna szegény bogár, én inkább miatta aggódom, muhaha
6/6 anonim válasza:
Fogj egy hullámcsattot, annak ilyen kerek a vége, azzal ki tudod kanalazni a bogarat a füledből ha benne van.
A sima fültisztító pálcika nem jó, azzal csak beljebb nyomnád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!