Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor vegyem be a guttalax...

Mikor vegyem be a guttalax hashajtót? Délbe egy órát el kell mennem, ha most veszem kb mikor lesz hatás?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
miért kell hashajtót szedned?
2010. szept. 17. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Ha már hashajtózol, alap, hogy elolvasod a betegtájékoztatót:

A Guttalax cseppet este kell bevenni, ebben az esetben másnap reggel várható a székletürítés.

Aztán csínján vele, mert fogyni nem fogsz tőle, ellenben neurogén székrekedésed lesz az agyonhashajtózás után.

2010. szept. 17. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
hashajtó helyett egy kis lenmagolaj is jót tesz és nem okoz nagy meglepetést váratlanul...
2010. szept. 17. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Este, de úgy emlékszem 20 csepp a maximum, Én 15-öt próbáltam ki egyszer, igen erős hatása volt, legközelebb ha szükségem lesz rá, csak minimum mennyiséget használok majd. Egyébként engem semmilyen étel, ital soha nem hajtott meg, pedig már rég elmultam 2x20. Ezért írom, hogy nagyon ütős!
2010. szept. 17. 09:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hü.lye,se fogyókúrázó csupán lassan két hete nem voltam wc-ni.De ha nem tudtok a kérdésre válaszolni inkább ne is irjatok.Elolavastam a betegtájékoztatót,csak éppen reggel Én mindig hajnalba kellek és nincs mindig idöm fél órákat a mellékhelyiségbe tölteni.És mivel nem ismerem ezt a gyógyszert nem merem este bevenni hátha útközben jön rám.Ma meg itthon vagyok azért gondoltam hogy reggel veszem be.

És attól hogy az van irva a papirra hogy 6-10 óra alatt hat,az nem jelentheti azt hogy ez igy is van.Ezért voltam kiváncsi saját tapasztalatokra.Utolsó!Köszönöm a válaszodat!

2010. szept. 17. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Javasolnám neked a szenna teát.Este megiszod,kb. 6-7 óra múlva hatni fog.Ha lenne még kérdésed,írj bátran.Tapasztalatból tudok tanácsot adni.
2010. szept. 24. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán rengeteg rostot eszel (gyümölcs!).
2010. szept. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!