Mikor vegyem be a guttalax hashajtót? Délbe egy órát el kell mennem, ha most veszem kb mikor lesz hatás?
Ha már hashajtózol, alap, hogy elolvasod a betegtájékoztatót:
A Guttalax cseppet este kell bevenni, ebben az esetben másnap reggel várható a székletürítés.
Aztán csínján vele, mert fogyni nem fogsz tőle, ellenben neurogén székrekedésed lesz az agyonhashajtózás után.
Nem vagyok hü.lye,se fogyókúrázó csupán lassan két hete nem voltam wc-ni.De ha nem tudtok a kérdésre válaszolni inkább ne is irjatok.Elolavastam a betegtájékoztatót,csak éppen reggel Én mindig hajnalba kellek és nincs mindig idöm fél órákat a mellékhelyiségbe tölteni.És mivel nem ismerem ezt a gyógyszert nem merem este bevenni hátha útközben jön rám.Ma meg itthon vagyok azért gondoltam hogy reggel veszem be.
És attól hogy az van irva a papirra hogy 6-10 óra alatt hat,az nem jelentheti azt hogy ez igy is van.Ezért voltam kiváncsi saját tapasztalatokra.Utolsó!Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!