Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit sportolhat bordapúppal?

Mit sportolhat bordapúppal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, valszeg ezt nem ide kellett volna kiírnom, viszont az egyik jó barátom bordapúppal küzd. A jobb oldalán van egy viszonylag kisebb púp -nem olyan, amelyeket a google találat kidob, attól enyhébb. Fél orvoshoz menni, pedig mondtam neki, hogy szívesen elkísérem. Ő azon van, hogy jó maga, majd elintézi és megszűnteti. Nincs fájdalma, saját bevalássa szerint. Milyen sportot űzhetne? Tudnátok segíteni esetleg?

Kérem a trollok kerüljenek, nem én vagyok a legalkalmasabb ember a számukra.

Nagyon köszönöm Nektek!

#bordapúp #Vázremdszer
2022. máj. 3. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem durva gerincferdülésem volt 16 évesen, azt teljesen kikezelte a rendszeres kyokushin edzés.

30 felett egyszer vizsgálaton mondták, hogy van egy kis bordapúp, de nem is tudtam, hogy lehet/kell kezelni.

2022. máj. 3. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel kb. 8.000 féle sport van, hadd nem sorojam fel mindet, egyszerűbb lenne, ha megírja mit sportolna.

[link]

2022. máj. 3. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
#2, Jogos! 😅 Szeretne edzőterembe járni, illetve az otthonába is edzeni. Testépítés valszeg a neve.
2022. máj. 4. 04:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha enyhe az elváltozás, akkor kis súlyokkal biztos lehet testépíteni. Pár hónap után, ha nincs panasz, akkor nagyobb súlyokkal is.
2022. máj. 4. 06:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Azét ésszel kell, nekem volt egy nagyon vékony osztálytársam 25 éve, kicsit púpos volt, javasolták neki a konditermet. Na azt érte el, hogy mellben is fejlődött, meg a púposság is maradt, olyan volt elől mint hátul.

Nem tudom mit csinált iskola után, mert mára semmi sem látszik belőle, bár nem is volt olyan durva akkor sem.

2022. máj. 4. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!