Mitől lehet ilyen béna állapotban a szervezetem relatív fiatalon?
Figyelt kérdés
Most fogok átlépni a középkorúságba, amikor már az emberek meg szoktak érezni ezt-azt.
Már tinikorom óta vannak alapbetegségeim, genetikailag magas a koleszterinszintem, eléggé rosszak szoktak lenni a laborjaim, rossz az állóképességem és lassan fejlődik, elhúzódó köhögéseim szoktak lenni, gyakran kapok el felsőlégúti betegségeket is.
Ha sokat sportolok és kifejezetten egészségesen étkezem, akkor is. Ha kevésbé vagyok stresszes, akkor is.
Lehet ebben szerepe annak, hogy anyám dohányzott, amikor terhes volt velem (tudom, nem én vagyok az egyetlen ilyen ember), elvileg ivott is?
2022. ápr. 30. 18:33
1/1 anonim válasza:
Ha a mai divat szerint étkezel "kifejezetten egészségesen", akkor 10 év múlva a kialakuló hiánybetegségek miatt már valóban beteg leszel. A koleszterinszint értéke egy szintén divatos és túlhájpolt téma. A májad 4 grammot is megtermel belőle naponta, ha a táplálékkal nem viszel be eleget. Ezt vajon tudja-e az, akivel a leleteidet értékeled?!? [Édesanyád dohányzása és italfogyasztása már a múlt. A jelenre koncentrálj, ne a múlton rágódj. A múlton való vekengés is káros.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!