Ha most bemennék a kórházba tüdőgyulladás gyanús tünetekkel, megvizsgálnának, v beutaló kell?
Figyelt kérdés
Láz, bágyadtság, mellkasi fájdalom, csak mély sóhajtásra kapok rendesen levegőt2022. ápr. 24. 11:12
1/8 anonim válasza:
Magánban minden további nélkül megvizsgálnak, ha előtte a recepción leteszed a megfelelő mennyiségű készpénzt az asztalra. TB alapúra beutaló kell, először a háziorvoshoz kell elmenni, vagy az ügyeletre.
2/8 anonim válasza:
Nem a kórházba kell menni, hanem a háziorvoshoz
3/8 A kérdező kommentje:
Ha ma elvinnének az ügyeletre, esélyes, hogy ma megröntgeneznek, írnak gyógyszert amennyiben szükséges? Nagyon félek, hogy tüdőgyulladásom van, ma reggelre lettem rosszul.
2022. ápr. 24. 11:27
4/8 anonim válasza:
Hipochondriával nem az ügyeletre kell menni, mert két perc alatt felismerik, és elküldenek...
5/8 anonim válasza:
Az ügyelet nem erre való! Pont az ilyenek miatt nincs idejük ellátni azt, aki valóban okkal megy oda
6/8 A kérdező kommentje:
Szóval a láz és a mellkasfájdalom semmiség?
Nyilván itt sem szakképzett emberek válaszolnak...
Mindegy, bemegyek, lesz, ami lesz, nem szeretném hogy bajom legyen.
2022. ápr. 24. 11:55
7/8 anonim válasza:
6: de hát ha _tudod_ magadról, hogy hipochonder vagy, akkor miért nem fogadod el, hogy ezeket a tüneteket az agyad produkálja, nem pedig a szervezeteted?? azaz nincs testi bajod, csak átver téged a hipochondria...
8/8 anonim válasza:
Szakképzett vagyok és az egész gyerekkoromat tüdőgyulladással töltöttem, még sem rohangáltak velem a sürgősségire, mivel nem hozzájuk tartozik. Majd ha felment 40 fokra a lázad és gyógyszerrel sem megy le, se a hűtőfürdővel, na akkor mehetsz, addig ne terheld már ilyenekkel őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!