Tüdőgyulladás láz nélkül?
Figyelt kérdés
Van ilyen? Ha igen akkor volt közületek valakinek? Milyen tünetei voltak ha nem volt láz?2021. nov. 23. 16:54
1/4 anonim válasza:
Igen van ilyen, én most kezdek jobban lenni. Lázam egyáltalán nem volt, de légzéskor fájt, nehézlégzésem és légszomjam volt kisebb megerőltetéstől is, plusz köhögtem.
3/4 anonim válasza:
Sok folyadék, meleg tea (én csalán teát ittam, meg gyömbéres citromos teát, mindkettő vírus és baktérium ölő), és nem hagytam el magam, vagyis nem feküdtem egész nap, hanem csináltam amit kell. A meleg párás levegő is segít vagy a tengeri sós gőzölés. Légszomjnál a nagy mély belégzés és lassú kifújás jó, ezt lehet csinálni bármikor, mert erősíti a tüdőt és meggátolja a vér oxigén szintjének lecsökkenését.
Gyógyszert nem szedtem.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezek hasznos tanácsok voltak, köszönöm!
2021. nov. 24. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!