Tüdőgyulladásom van? Hogyan gyógyuljak meg antibiotikum nélkül?
Több mint 3 hete tartó hurutos köhögésem van, köpetürítés van. Lázam nincs. Az orrom is sokat folyik. A köhögés éjszaka intenzívebb, nehezen veszem a levegőt esténként, néha fulladok a köhögéstől. A hátam kezdetben csak néha fájt, főleg esténként. Mai napon már erős fájdalmat érzek a jobb oldalamban, tüdőmben, ami köhögésre vagy mély levegővételre felerőssödik.
Amit szedtem:
Naturland köptető
Fluimucil
Hívtam az ügyeletet, azt mondták nem mehetek orvoshoz a járványhelyzet miatt. Gyógyszerem sincs, antibiotikum kellene.
Most fogok érettségizni, ha nem gyógyulok meg a köhögésből nem engedik, hogy bemenjek vizsgázni. Segítsetek kérlek, mitől gyógyulok meg? Egyre rosszabbak a tünetek, nem javulok...
Háziorvosodat hívd fel; antibiotikumot is felír most távolról, ha arra van szükséged.
Amúgy nekem ugyanez volt, de nem tüdőgyulladás volt, hanem hörgő- és légcsőgyulladás. A tüdőgyulladás ennél sokkal rosszabb, úgyhogy szerintem az nincs neked.
(De azért a hörgőgyulladás is rossz, ráadásul abból már tud tüdőgyulladás kialakulni, úgyhogy kell a gyógyszer. Nekem Ventolin is kellett.)
Sehogy. Ha a háziorvos nem veszi fel, akkor ügyelet. Mjad ott írnak gyógyszert.
Amikor viszont meggyógyulsz és a járványtéma véget ér, akkor cseréld le a háziorvosodat egy normális orvosra. Ha baj van, miért nem lehet elérni? Az enyém postán küldte el a recepteket, amikre szükségem volt. Süket duma az, hogy nem elérhető a járvány miatt. Akkor, amikor neked tüdőgyulladásod van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!