Van, aki imád aludni?
Én imádok, mindig is imádtam aludni és nem szeretek felébredni. Nem osztom azt a véleményt, (negatív értelemben) hogy átalszom az életemet. Szerintem a világon a legjobb dolog az alvás és csodálkozva nézem azokat, akik lelkesen tettre készen, mosolyogva ébrednek.
Már elmúltam negyven éves, de ahogy tinédzser koromban, én most is imádok aludni.
Én is szeretek aludni.:)
Kár,hogy ritkán lehet annyit amennyi jólesne...
Én is imád/nék aludni, csak gyakran riadok fel...
Ráadásul mindig jókat álmodom:)
Igen, imádok.
Ha tehetem, alszom délutánonként is:D Nekem a 9-10 óra alvás se elég
Én is szeretek aludni :).
Csak én is olyan vagyok, hogy hamar felriadok vagy nem tudok visszaaludni. :S
D.u.-ként is szoktam aludni. :D Nálam jöhet a 11-13 óra alvás. :)
Egyébként aki sokat alszik, annak szebb a bőre is. Én így olvastam valahol. :)
Én is imádok, de aludni kizárólag hajnali 1-11ig tudok.
Délután nem tudok elaludni. Este 10-kor, 11kor sem, csak és kizárólag hajnali 1 után.
De ha suli van, ugye 11ig nem tudok aludni, szóval akkor kb 9ig, max 10ig alszom :(
én is nagyon odavagyok az alvásért:)
mondjuk este 12 előtt nem nagyon alszom el, de ha tehetem akkor másnap 11-12ig alszom:)
na és még ehhez jön plusszba a délutáni 2 óra. ennyi kb elég:)
híres álomszuszék vagyok...
Én is imádok aludni és mindig gondot okozott számomra a korai kelés. Attól függetlenül, hogy nagyon korán fekszem le. Ez szerintem mindig is így fog maradni. Amúgy éjjel simán fennmaradok 1-2-ig is.
A családban folyton "lelustáznak", amiatt, hogy későn kelek. Rajtam kívül mindenki felkel magától reggel 6-7kor és energikusak, fittek ébredéskor.
hát énis imádok aludni, és mindig úgy kelek fel hogy szinte felse kelek csak úgy látszik
nyáron alszok 12-13 órát suliidőbe 5-6-ot
és igen az alvás jóttesz mindennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!