A mai hiperegészségtelen életmód mellett hogyan nőhet a várható élettartam?
Figyelt kérdés
Én mondjuk nem tudom elhinni, hogy növekszik, egyre több a krónikus beteg.2022. ápr. 22. 13:45
11/11 anonim válasza:
Kizárt, hogy gének, mert a szomszédok meg a korábbi munkatársak nem rokonok.
Egyszerüen nem kell elhinni az a sok hülyeséget, amit írtál - mersterséges anyagoból álló ételek, vitamin nélküli gyümölcsök meg zöldségek, meg hasonló dolgok -, hanem egyszerüen normálisan étkezni: sok zöldség/gyümölcs, kevés zsiradék meg szénhidrát, rendszeres sport, ennyi a "titok"!
Az általad említett emberek felteheöen csülökpörköltön, noledlin, süteményeket, akloholokon éltek a TV elött sörözve, akkor nem csoda, ha mindenféle bajuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!