Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Székelési problémáim vannak...

Székelési problémáim vannak már elég rég óta, gasztrológiára kell mennem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:

gasztrológia, az...

gasztroenterológia. tanuld meg a nevét, aztán menjél.

2010. szept. 15. 20:50
 2/8 anonim válasza:

Nekem is ilyen problémáim vannak, kaptam beutalót a háziorvostól, gasztroenterológiára...elég kellemetlen egy vizsgálat. Kb. mint a beöntés folyadék nélkül. Senkinek nem kívánom.

De az orvos csak azt mondta, hogy egyek több rostosat. Nincs semmi gáz.

De tényleg menj el a vizsgálatra. De mozogj többet is, mert az is gyorsítja az anyagcserét.

2010. szept. 15. 20:55
 3/8 anonim válasza:
bocsi a sok "de"-ért csak megy a tv és bezavar. :-)
2010. szept. 15. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
egyél barackot, meg bundáskenyeret, és akkor nem kell orvoshoz menned :)
2010. szept. 15. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos félek,hogy itt gond van.Napi két liter folyadékot megiszom még valamikor többet is.Táplálkozás és mozgás is rendben van nálam és mégis gond van.De először időpont kell ugye kérni? Amúgy köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 15. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedből nem derül ki,hogy hasmenésed,vagy székrekedésed van.Semmi "több"infot nem írtál(pl.mióta tart,esetleg étkezés után) így én ,nem tudok segíteni.
2010. szept. 15. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez már egy éve tart nálam sűrűn székrekedésem van és olyan kemény és általában nagyon pici darabokban jön ki .Még néha olyan barna nyálkás és volt már olyan,hogy vér volt benne.Nagyon félek csak annyira kínos ez.Már nem akarok vele várni.
2010. szept. 15. 22:37
 8/8 anonim válasza:

Szerintem ha ennyire nagy a baj, akkor ne itt kérj tanácsot, hanem irány a doki. Itt úgyis mindenki csak találgatni tud.

Ha elmész a háziorvoshoz, ő ad beutalót a vizsgálatra.

Először csak elmondod a panaszaidat, utána adnak valami húzós hashajtót amit meg kell innod a következő vizsgálat előtti napon, az teljesen kitisztít. Aztán meg mész a vizsgálatra.

Azért tudom, mert nekem is volt ilyen vizsgálatom, de ezt már írtam.

Szerintem ha ilyen panaszaid vannak, mindenképp menj el az orvoshoz.

Sok sikert, kitartás. Átérzem a problémádat, nekem ez mellé még puffadás is társul. Amióta munkát váltottam azóta szerencsére kezd megszűnni.

Írj ha esetleg voltál orvosnál.

2010. szept. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!