Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek miert van ez?

Szerintetek miert van ez?

Figyelt kérdés
13 es fel eves vagyok es 150 cm,en vagyok a legnagyobb evben az osztalybol de megis a legalacsonyabb.Anyukam azt mondta ,hogy elvisz egy orvoshoz, hogy megnezze, jol novok-e, szerintetek helyes-e ez?Es szerintetek mekkora leszek mire felnovok (kb...,vagy aki 13 evesen ennyi volt, most mennyi)Es mert nem novok?A nyari vakacio alatt kb. 4 haveromnak megvaltozott a hangja, de masnak mar hamarabb is, nekem meg nem.Kerlek irjatok es elore kosz a valaszokat
2010. szept. 15. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha magas nem is leszel, még nőhetsz. De egy lánynál az se túl nagy probléma, ha ilyen kicsi maradsz. Nem lesz gondod, hogy nem találsz magasabb fiút magadnál.
2010. szept. 15. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Első...szerintem fiu XD

Amúgy énis kicsi vagyok..155 cm-_-"

Hát...szívás de ezvan.Ezt dobta a gép.Elkell fogadni.

Amúgy szerintem még lehetsz akár 170is...van aki 18-19éves korában nyúlik meg.

2010. szept. 15. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Bocsi, tényleg lehet hogy fiú! Akkor se számit. Pont most nyáron láttam egy strand büféjében egy fiút, aki szerintem kb. 150 cm lehetett. Zsongtak körülötte a lányok :)

És bőven nőhet is még.

2010. szept. 16. 06:16
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat es kerlek meg irjatok!!
2010. szept. 17. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én ismerek olyan csajszit,aki velem a párhuzamos osztályba jár és még a 150centit sem éri el... ne parázz még nőhetsz. ;)
2010. szept. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!