Szerintetek miert van ez?
Figyelt kérdés
13 es fel eves vagyok es 150 cm,en vagyok a legnagyobb evben az osztalybol de megis a legalacsonyabb.Anyukam azt mondta ,hogy elvisz egy orvoshoz, hogy megnezze, jol novok-e, szerintetek helyes-e ez?Es szerintetek mekkora leszek mire felnovok (kb...,vagy aki 13 evesen ennyi volt, most mennyi)Es mert nem novok?A nyari vakacio alatt kb. 4 haveromnak megvaltozott a hangja, de masnak mar hamarabb is, nekem meg nem.Kerlek irjatok es elore kosz a valaszokat2010. szept. 15. 19:39
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ha magas nem is leszel, még nőhetsz. De egy lánynál az se túl nagy probléma, ha ilyen kicsi maradsz. Nem lesz gondod, hogy nem találsz magasabb fiút magadnál.
2/5 anonim válasza:
Első...szerintem fiu XD
Amúgy énis kicsi vagyok..155 cm-_-"
Hát...szívás de ezvan.Ezt dobta a gép.Elkell fogadni.
Amúgy szerintem még lehetsz akár 170is...van aki 18-19éves korában nyúlik meg.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsi, tényleg lehet hogy fiú! Akkor se számit. Pont most nyáron láttam egy strand büféjében egy fiút, aki szerintem kb. 150 cm lehetett. Zsongtak körülötte a lányok :)
És bőven nőhet is még.
4/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat es kerlek meg irjatok!!
2010. szept. 17. 15:02
5/5 anonim válasza:
én ismerek olyan csajszit,aki velem a párhuzamos osztályba jár és még a 150centit sem éri el... ne parázz még nőhetsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!