Vagy immunis vagy rá tehát meg sem érzed mikor átmegy rajtad max fura valami 1-2 napig de ennyi.Én sem kaptam el tudtommal még eddig.
2022. ápr. 16. 14:45
2/11 anonim válasza:
Én sem kaptam el. Sokan vagyunk ezzel így.
2022. ápr. 16. 14:49
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy észrevétlenül átment rajtad, vagy csak egy kis náthát okozott, amiről nem sejtetted, hogy korona.
Lehet, hogy immunis vagy rá, tehát tényleg nem kaptad el.
2022. ápr. 16. 17:08
4/11 anonim válasza:
A lakosság fele nem kapta még el, mi ebben a csoda?
2022. ápr. 16. 21:11
5/11 anonim válasza:
Az hogy a tv-ben nem így volt előadva :D Úgy adták elő hogy ebola szintű és mindenki írtó nagy életveszélyben van.Aki nem agymosott az nyilván tudja hogy ez nem igaz.
2022. ápr. 16. 21:17
6/11 anonim válasza:
Addig örülj hogy nem kaptad el.
Én 3 oltas utas január végén lettem beteg azóta volt tudo RTG majd CT és heges maradt a tüdőm.
Laborleletem azóta is borzalmas, és még mindig nem érzek szagokat.
2022. ápr. 17. 16:11
7/11 anonim válasza:
A szaglásod sem ment el az utóbbi 2 évben?
Hol laksz, városban vagy falun?
Milyen vizet iszol? Vezetékes vagy csapvíz?
Szedsz vitaminokat? Egészséges, fiatal vagy? Voltak körülötted, esetleg a családodban is, akik átestek a COVID-on?
2022. ápr. 18. 01:23
8/11 A kérdező kommentje:
Soha nem ment még el a szaglásom.
Városban.
Csapvizet.
Nem.
Fiatal, és tudtommal egészséges.
Szüleimmel élek, ők sem voltak koronavírusosak.
2022. ápr. 18. 13:02
9/11 anonim válasza:
Én se tudok róla, hogy elkaptam volna. Párnapos rosszulléteim (enyhe láz, köhögés) voltak néhányszor, illetve épp jelenleg is.
2022. ápr. 18. 13:10
10/11 anonim válasza:
Ja, és rendszeresen járok edzeni, és minimalizálva van a széngidrátfogyasztásom. Alkoholt szoktam inni hétvégenként. Dohányzás nagyon minimális, és csak IQOS-t szívok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!