Most van valami front, vagy ti nem éreztek semmit?
Sziasztok,
Tegnap óta olyan vagyok, mint akin átment egy úthenger. Nem fáj semmim vagy ilyesmi, csak olyan kótyagos a fejem, álmos vagyok, ásítozok, tegnap egyszer meg is szédültem itthon. Mondta nekem pár ember, hogy fáj a feje a napokban, lehet, hogy front van most? Vagy ez tavaszi fáradtság?
Biztos,hogy azt érzed. Itt bent munkában is panaszkodik mindenki,hogy jojózik a feje,vagy fáj,vagy kóvályog.
Szédelegnek az emberek.
Itt senki nem fogja "állandóan" erre, csak beszélgetünk róla. Én nagy ritkán érzem így magam, éppen ezért furcsálltam. Nagyon fiatal vagyok, egészségesen élek, sportolok.
De azért nem biztos, hogy hirtelen 10-15 fokos emelkedés az normális.
5.
Tele van a fórum azzal, hogy fáj a fejem, front van... Aztán a fele esetben egyáltalán nincs is front. Én ebből arra következtetek, hogy pszichés. (Fúj a szél, vagy szép lassan beborult, nana, front van, akkor fejfájásnak kell most jönnie és jaj tényleg fáj is már).
Ha meg ritkán érzed így magad, eleve nem lehet front, mert az nálunk évente van kb 50-60.
7-es
Te bizonyára jobban tudod, mint a meteorológiai szolgálat, én ugyanis onnan vettem az infót. Ennyit a "fronthatásról".
Felmelegedés van, ami okozhat migrénes fejfájást és fáradékonyságot.
Nekem a fejem fáj és hulla vagyok.
Idézve a linkből amit csatoltam
Áptilis 12
"A melegedésre fokozatosan érzékenyek körében fáradékonyság és migrén léphet fel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!