Van ma más is így , vagy valami front van ?
Figyelt kérdés
A pulzusom ami amúgy is alacsonyabb , most még alacsonyabb , a vérnyomásom is , álmos vagyok pedig aludtam sokat.2022. márc. 12. 20:10
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet azért érzem így magam mert egész nap aludtam és hetek óta nem mozdúltam ki otthonról , depressziós vagyok.
2022. márc. 12. 20:17
3/10 anonim válasza:
Hogyne lenne valami extrém időjárási csavar, egyrészt éjszaka különösen hideg van és láttam, olvastam (fél szemmel) hogy extra száraz most a meteo, asszem amiatt is van extra hideg éjjel.
De kérdező : ORVOSMETEOROLÓGIA 🙂 üsd be goglibe
4/10 anonim válasza:
ki kell menni. a mozgás jó feszültséglevezető
5/10 A kérdező kommentje:
3-4 köszi , 3 - igen , de az orv meteor mindig azt írja h nincs front ha épp nézem , de megnézem
2022. márc. 12. 20:21
6/10 anonim válasza:
Megint nagy hidegfront van, -5°-ot mutat a számítógép, 1848 március 15-én Pesten esett az eső, most meg éjjel fagy, nappal meg szikrázó napsütés.
7/10 A kérdező kommentje:
De érdekes se mára se holnapra nem ír frontot , pedig arra tippelnék
2022. márc. 12. 20:36
8/10 anonim válasza:
Nekema fejem nagyon faj most pedig nincs front lehet az idovaltozas
9/10 anonim válasza:
Itt tudod nyomonkövetni. Általában ha fj a fejem, levert vagyok vagy szédelgek, ezt nézem meg és akkor látom, hogy front van. [link]
10/10 anonim válasza:
itt pl mára nem ír frontot, de írja, hogy a felmelegedés miatt fájhat az emebr feje és fáradt lehet, velem meg pont ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!