Az asztmára is jó az Aloe Vera? Ha igen, hogyan kell alkalmazni?
En 1990 ota hasznalom az aloaverat, de nem tapasztaltam, hogy az asztmat gyogyitana.
Az asztmat, Utifu es kakukkfuvel lehet gyogyitani, s amikor a lelki okok a kivaltok, akkor nyugtato teat kell fogyasztani melle!
Polipeptidek:
Ezek a hatoanyagok az immunrendszer mukodesenek serkentesevel a szervezet sajat vedekezo eroit mozgositjak. Az aloe veraban 23 kulonbozo polipeptid megletet mutattak ki.
Az acemannonnel egyutt ezek is vedekezo rendszerunk mukodeset segitik elo.
Magnezium-laktat:
Erre a magneziumvegyuletre ebben a formaban mind ezidaig
meg egyetlen mas novenyben sem bukkantak ra. csillapitja
a fajdalmat, es enyhiti peldaul a napozas utani borfeszules kellemetlen erzeset.
Ezt az egyik gyogynoveny konyvbol masoltam ki Neked, es valoszinu, hogy ezek miatt ajanlotta, amiket fent leirtam,
mivel az immunrendszert ilyenkor erositeni kell.
A napozasnal, es egesi sebnel, vagasoknal, vagy az unokam kiuteseire mar En hasznaltam es valoban nagyon jo, En
viszont a friss gelt hasznalom.
En pl. hajhullasra mar mindent ettem 2 evig, amiket az
orvos felirt, s aztan meg En is vettem vitaminokat, de eredmenytelen volt,
mire elkezdtem inni az aloverat, s igy 2 het het utan megszunt a panaszom.
Probald meg nyugodtan, mert biztosan eredmenyes lesz, foleg akkor ha nem elelmiszerre allergias,
mert akkor valoban eleg az immunredszer erositese, es a lelki megnyugtatas, mivel sokszor az exema az lelki eredetu.
Nekem a fiam ezzel szuletett es igy ismerem ezt a betegseget, de elmullik csak meg kell figyelni, hogy mi a
kivalto ok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!