Alkoholista vagyok?
Figyelt kérdés
Mióta egyetemre járok egyre többet iszok, nagyrészt egyedül. Nem sokat, egy-két sert. Hetente 4szer.
Meg tudom állni, hogy igyak, de néha nagyon megkívánom a sert.
Azért nem vagyok biztos hogy alkoholista vagyok, mert pl töményet vagy alsókategóriás sereket (kőbányai, aranyfácán) meg a szénsavval telenyomottakat nem innám meg, úgyhogy szerintem nem az alkoholt kívánom, hanem a zamatos hideg krémes sert.
Ma is szívesen ittam volna egyet, de elfogyott és szomorú voltam, mint amikor valaki nagyon kívánja a csokit, de elfogyott. Ez most alkoholizmus lenne?
2022. ápr. 10. 03:34
21/21 anonim válasza:
Igen alkoholista vagy és egy idióta is ezzel a serezéssel. Még beszélni se tudsz. Ámítod itt magad az egészséges ételekkel meg a futkorászással, miközben totál el vagy veszve. Menjél igyál egy sert. Majd egy jó ser az segít. Aztán egy újabb ser. Két ser végül is nem árthat, hiszen naponta két sert iszol csak. Az heti 14 ser. A ser mellett meg ugye egészségesen élsz, tehát a ser nem árthat. Hülye barom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!