Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholista vagyok?

Alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés

Mióta egyetemre járok egyre többet iszok, nagyrészt egyedül. Nem sokat, egy-két sert. Hetente 4szer.

Meg tudom állni, hogy igyak, de néha nagyon megkívánom a sert.

Azért nem vagyok biztos hogy alkoholista vagyok, mert pl töményet vagy alsókategóriás sereket (kőbányai, aranyfácán) meg a szénsavval telenyomottakat nem innám meg, úgyhogy szerintem nem az alkoholt kívánom, hanem a zamatos hideg krémes sert.

Ma is szívesen ittam volna egyet, de elfogyott és szomorú voltam, mint amikor valaki nagyon kívánja a csokit, de elfogyott. Ez most alkoholizmus lenne?

2022. ápr. 10. 03:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ekkora mennyiségben semmin nem segít.
2022. ápr. 10. 13:33
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom számít e, de általában egy sert is megérzek
2022. ápr. 11. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok, 21/F

Szívesen játszanék veled olyat, hogy beszélgetünk és közben ahányszor kimondod, hogy "ser", iszunk egy felest XD

2022. ápr. 11. 19:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát én inkább egy sert innék nem felest 😂😂
2022. ápr. 11. 21:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégegyszer leírod h sert kiugtok az ablakon
2022. ápr. 11. 21:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem írom, inkább iszok egyet
2022. ápr. 11. 22:00
 17/21 anonim válasza:
Figyelj, a ser márcsak ilyen, itatja magát. Ha nem serezel, szarul vagy, ha serezel, setét leszel.
2022. ápr. 12. 23:11
 18/21 A kérdező kommentje:

#17 akkor nincs jó megoldás :((

ma kóstoltam az alkoholmentes paulanert, paulaner egy jó ser, de ez...

drága is volt és szar is.

2022. ápr. 12. 23:20
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Pedig ugyan arról a sörről van szó, csupán hamarabb leállítják az erjedést, még az alkoholfejlődés előtt... Meglehet, hogy mégiscsak az alkoholt kívánod...
2022. ápr. 13. 01:19
 20/21 A kérdező kommentje:

Na ez nagyon nem igaz, kostold meg az alkoholmentes paulanert, édes kicsit vízízű, ízre meg sem közelíti a sert. Ezzel szemben a klasszikus verzio finom ropogós ízű, kellemesen kesernyés. Azért ezt csak meg tudom különböztetni, főleg hogy az alkoholnak nincsen íze.

Ha az alkohol érdekelne akkor nem lenne bajom a rastingerrel meg a deepel sem, viszont egyiket sem bírom meginni. Sem a kőbányait, ami kellemetlenül savanyú és édes egyszerre.

2022. ápr. 13. 03:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!