Alkoholista vagyok?
Mióta egyetemre járok egyre többet iszok, nagyrészt egyedül. Nem sokat, egy-két sert. Hetente 4szer.
Meg tudom állni, hogy igyak, de néha nagyon megkívánom a sert.
Azért nem vagyok biztos hogy alkoholista vagyok, mert pl töményet vagy alsókategóriás sereket (kőbányai, aranyfácán) meg a szénsavval telenyomottakat nem innám meg, úgyhogy szerintem nem az alkoholt kívánom, hanem a zamatos hideg krémes sert.
Ma is szívesen ittam volna egyet, de elfogyott és szomorú voltam, mint amikor valaki nagyon kívánja a csokit, de elfogyott. Ez most alkoholizmus lenne?
Én is az vagyok, 21/F
Szívesen játszanék veled olyat, hogy beszélgetünk és közben ahányszor kimondod, hogy "ser", iszunk egy felest XD
#17 akkor nincs jó megoldás :((
ma kóstoltam az alkoholmentes paulanert, paulaner egy jó ser, de ez...
drága is volt és szar is.
Na ez nagyon nem igaz, kostold meg az alkoholmentes paulanert, édes kicsit vízízű, ízre meg sem közelíti a sert. Ezzel szemben a klasszikus verzio finom ropogós ízű, kellemesen kesernyés. Azért ezt csak meg tudom különböztetni, főleg hogy az alkoholnak nincsen íze.
Ha az alkohol érdekelne akkor nem lenne bajom a rastingerrel meg a deepel sem, viszont egyiket sem bírom meginni. Sem a kőbányait, ami kellemetlenül savanyú és édes egyszerre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!