Normális este a 40es pulzus?
Amúgy ez a kategória régen is ilyen volt, hogy minden kérdezőbe csak durván belerúgtak és lekicsinylették a problémáját?
40-es pulzus ébren brutálisan rossz (ha ébren annyi), már a 60 is csak komolyan sportolóknál indokolt.
Én abszolút szezonális, amatőr sportoló vagyok és napközben ülve simán csak 55 körül van, ugyan miért lenne az rossz?
A kérdezőben meg azon a téren jogos belerúgni, hogy 1 hónapja naponta felteszi a kérdést.
16
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Két szívbillentyűm is rosszul zár, ezen kívül pár éve tágabb jobb kamrát és bal pitvart állapítottak meg. 2019-ben lendületesen gyalogoltam egy tanfolyamra, felmentem a harmadikra, nem volt nehézlégzésem, de igen erősen kellett lihegnem, intettem a már ott levőknek, bementem a mosdóra, még ott is lihegtem, kijöttem a mosdóról és akkor még mindig nem természetesen, de már meg tudtam szólalni. Na, abban az évben is találtak bradycardiát egy foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálaton EKG-n.
Ha állnom kell vagy ha meleg van, rosszul leszek.
Szóval nem ilyen egyszerű.
Ha valami hobbikocogónál a 45-50 ébrenléti is normális, mit szóljon Hosszú Katinka vagy Kapás Bogi?
Na, persze.
És még, ha így is lenne, nem zavar, hogy közvetlen a kérdés kiírása előtt a rendszer feldobja, hogy van két tucat teljesen azonos kérdés és ott illene akkor kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!