100-as systolés vérnyomásra mit mondott nektek az orvos?
Attól még alacsony.
Melegben rosszul szoktam lenni, amúgy nincs kifejezett tünetem, hacsak nem kell egyhelyben állni.
Nem alacsony.. mindenki azt gon dolja,hogy csak a "tankönyvi" 120/80 a jó.. a 100 teljesen jó,ha ahhoz szokott a szervezet. Nagyon sok ember él 100as vérnyomással ( nővér vagyok 14 éve,kismillió vérnyomásmérésen túl).
Neked milyen az alapvérnyomásod? Mennyi vizet iszol? Sportolsz? Túlsúly van? Kv, cigi?
Sportolok, vizet iszom szerintem rendesen, legalábbis mosdóra is kell járnom :D
Nincs túlsúly, se cigi, se kávé. Zöld tea, de az se mindennap (nem észleltem, hogy kifejezetten hatna rá).
Tehát egy egészséges,sportos fiatal vagy. Ehhez tökéletes a 100-as systole,ne aggódj. :)
Ilyen paraméterekkel megéled a 100 évet is.
Akkor mitől pilledek el melegben, fűtés esetén már 25 fokban, nyáron már 28-29 fokban?
Mitől lettem rosszul akkor is, amikor távolról néztük a tűzijátékot, szabadban voltunk és volt mellettem, ha 3 ember? És miért vagyok rosszul mindig, ha így és ennyit kell állnom?
Amúgy egyéb betegségekre gondoltam nem egészséges alatt, van annyi, mint a nyű, a diétája az egyiknek pont nem jó a másik ellen, a gyógyszere az egyiknek pont súlyosbíthatja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!