Miért fájhat most már másfél hete a hasam?
Figyelt kérdés
Múlt hét hétfőn kezdődött,hogy elkezdett fájni a hasam jobb oldalt.Először egészen alul,most meg,hogy is mondjam,mintha "vándorolna" a fájdalom,ugyanígy jobb oldalt,de a köldökömmel egy vonalban oldalt(nem a köldöknél,hanem mintha a vastagbél fájna,vagy mi van ott),és így felváltva hol itt,hol lejebb.Olyan érzés,mintha valami meg lenne ott szorulva,és fel is vagyok puffadva. Ez mitől lehet?
25/N
2010. szept. 15. 08:50
1/5 anonim válasza:
Hacsak nincs orvos a válaszolók között,akkor nem tudják megmondani,de még az is csak tippelni tudna.Ne ijeszgettesd magad feleslegesen,másfél hét hosszú idő,inkább menj el a háziorvosodhoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem még eddig,mert alapból hipohonder típus vagyok,erre is egyből azt mondtam,hogy biztos vastagbélrákom van.....
2010. szept. 15. 09:15
3/5 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen aki a legrosszabbra gondol,ha valamilye fáj.A hipohonder inkább azt jelenti,hogy beképzeli magának a betegséget.Te tudod hol a tűréshatár,ne szenvedj ha nem muszáj.A doktor bácsit az ilyen,és ehhez hasonló esetekre találták ki.A hasi ultrahang nem fáj.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van,holnap elhúzok az orvoshoz!
2010. szept. 15. 10:21
5/5 anonim válasza:
Igen,mindenképp menj el hasi ultrahangra...,igy legalább megnyugszol!
Am ez vakbél gyanús,mivel jobb oldalon fáj és a köldöködnél is,általában ezek vakbél gyulladásra utalnak!
De rák semmiképp sztem,úgyhogy ne parázz!!!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!