Fülproblémák, milyen otthoni módszerek vannak?
Kezdeném ott, hogy nyár közepén volt egy kezdődő középfül gyulladásom, a jobb fülemen/fülemben. Orvos ajánlotta az infralámpát valamint az orrsprayt. Bevált, csak kellett 1-2 hét mire teljesen elmúlt. Elkezdtem úszni kb 3 hete, nem biztos hogy összefüggésben van vele, de most a bal fülem rakoncátlankodik, vagyis szokott fájni, de nem annyira mint annó a jobb. Viszont a jobb meg fogja magát és bedugul, pedig már 2 napja nem úsztam. Nem tudom mi lehet, nagyonrégen éveken át úsztam, sosem volt ilyen problémám, nagyon zavar, nem szeretném emiatt abbahagyni az úszást.
Jó elmehetnék megint orvoshoz, de először mindig itt teszem fel a kérdésem :)
Szóval nagyjából mind a két fülem be van dugulva, viszont ha befogom az orrom és fújok egy jót, akkor se történik semmi, meg hát nemhiszem, hogy ez egészséges lenne, nem is szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!