Beválnának ezek a módszerek?
Sziasztok!
2 napja nem aludtam ki magam rendesen, szombaton a barátom itt aludt és még nem szoktam hozzá, hogy vele alszok így nem bírtam aludni annyit mint kellett volna. Vasárnap este meg a szomszédban(a barátnőmnél aludtam) az unokahúga mellett és éjjel összevissza forgolódtam, mert valahogy nem bírtam elaludni. Éjjel felkeltem, kitakaróztam az egész testem "égett" annyira melegem volt, hajnalban mikor a barátnőm nővére indult dolgozni, valamiért bejött a szobába én felkeltem és elmondtam mi van kinyitotta az ajtót feljebb húzta a redőnyt, hogy járjon a levegő..
de végül sikerült elaludnom, de ekkor is csak 3-4 órát aludtam, végül hazajöttem, megmértem a lázam..37.4
lezuhanyoztam és nem tudom hogy ezek a módszerek be-e válnának.
-kigőzölném az arcom, hátha jobban érzem majd magam.
-innék valamilyen teát(van itthon minden féle) hátha a gyomrom helyre jönne.
-ezek után kicsit hullahoppoznék, hogy ne fájjon a hasam ennyire..
aztán meg pihennék egyet.
szerintetek?
Kicsit hosszúra sikerült, de kérlek segítsetek:)
amúgy menzeszem, most múlik el fog elmúlni, már a vége fele jár.. ez is befolyásolhatja a haspuffadást, keménységet?
és 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!