Van olyan tusfürdő ami allergénmentes?
Figyelt kérdés
igazából az a fontos hogy elérhető áron legyen..
és tényleg jó legyen.
nagyon ritka az ilyen.
de sajnos én úgy tűnik allergiás vagyok ezekre!
akinek van tippe/ötlete pls segitsen
köszönöm ^^
2010. szept. 14. 20:10
1/6 anonim válasza:
Mi az, hogy allergénmentes? Ezerféle dolog allergizálhat. Ki kellene vizsgáltatnod, hogy pontosan mire vagy allergiás, aztán olyan tusfürdőt venni, amiben az nincs. Vagy próbálj inkább szappant használni, hátha pont a tusfürdők habképző anyagára vagy allergiás.
2/6 A kérdező kommentje:
őőő ki vagyok:)
és van olyan h allergénmentes.. alias én ezekre a mesterségesen előállított cuccokra vagyok allergias.. mint az illatanyagok stb.. pl allergénmentes testápolot használok.. és kézzel készült mannaszappant.
azota semmi bajom!
de gondoltam hát ha vki hasonlo cipőben jár és estleg tud tusfürdőt egyéb mást...
2010. szept. 14. 21:45
3/6 anonim válasza:
la roche posay, gyógyszertárban lehet kapni
4/6 anonim válasza:
mármint hogy van belőle tusfürdő is
5/6 anonim válasza:
Van a babé termékcsalád, az is gyógyszertárban kapható, annak is van tusfürdője. Vagy kipróbálhatod az Alverde termékeket, DM-ben tudod megvenni, azok még olcsók is, és natúrkozmetikumok, semmilyen mesterséges illatanyag és tartósítószer nincs bennük.
6/6 A kérdező kommentje:
2010. szept. 15. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!