Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan, hogy az...

Miért mondják sokan, hogy az egészség a legfontosabb? Milyen szintű egészségre gondolnak?

Figyelt kérdés
Nekem nem a legfontosabb, vagyis néhány, megszokható tünet nem zavar vagy néhány állandó gyógyszer sem, ennél sok dolog fontosabb. Van dolog az életben, ami viszont akár a lábamnál is fontosabb.
2022. ápr. 1. 13:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

"

Miért mondják sokan, hogy az egészség a legfontosabb?"

Mert ha egészséges vagy, és tudsz dolgozni akkor minden mást megvehetsz magadnak. De ha egészséged sincs, akkor másod sem lesz.

Mondjuk az a fura, hogy sokan olyan helyen dolgoznak, ami az egészségükre megy rá a pénzért és x idő múlva meg már azért dolgoznak, hogy "megvegyék az egészségüket".

"Elviselhető mértékű tüneteknél meg gyógyszerszedésnél minden fontosabb: legyen idő hobbira, párkapcsolat, jó munkahely, jó fizetés, kertesház/lakás, kinek mi az álma."

De ha beteg vagy, akkor hidegen hagynak a vagyontárgyak, nem tudod élvezni.

2022. ápr. 1. 18:52
 22/40 anonim ***** válasza:
Bármiféle, az életminőséget rontó betegségre.
2022. ápr. 1. 19:54
 23/40 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem napi szinten vannak tüneteim és mégis azt érzem, hogy egy rossz lakóhely, egy rossz munkahely, az időhiány, a magány sokkal rosszabb. Pláne, amikor egy adott betegség jól kezelhető gyógyszerekkel.
2022. ápr. 1. 19:57
 24/40 anonim ***** válasza:
0%

"Pláne, amikor egy adott betegség jól kezelhető gyógyszerekkel."

Csak tünetileg vagy kezelve, ami csak fél megoldás, mivel így sose fogsz meggyógyulni és halálodig ilyen állapotban leszel és ez egyre csak rosszabb és rosszabb lesz, ahogy idősödsz.

És te miért elégszel meg azzal, hogy "nekem napi szinten vannak tüneteim"? Ez így szerinted teljesen rendben van, hogy te egy beteg, nem 100%-os ember vagy? Te megelégszel ennyivel? Mivel te hozzám képest nem vagy 100%-os. Én makk egészséges vagyok, tehát én vagyok pl. a 100%.

2022. ápr. 1. 20:27
 25/40 A kérdező kommentje:
Mások megelégszenek rossz munkahellyel? Mások megelégszenek 240 ezres fizetéssel? Mások megelégszenek a magánnyal vagy épp egy rossz házassággal?
2022. ápr. 1. 20:31
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
De te miért másokkal jössz, másokkal foglalkozol, mikor a saját életed a tét? 😣🤦‍♀️
2022. ápr. 1. 20:37
 27/40 A kérdező kommentje:

Jó, akkor így írom:

én egy rossz munkahellyel nem elégednék meg, az alacsony fizetéssel nem elégednék meg, ha nem lennének barátaim, azzal nem elégednék meg.

2022. ápr. 1. 20:39
 28/40 anonim ***** válasza:

Már megint terelsz és hárítasz.. a kérdés az EGÉSZSÉGEDRŐL szólt.. nem érdekel se az, hogy milyen munkahellyel elégednél meg, se azzal, hogy mennyi pénzzel..se semmi, csak az egészséged!

Szóval, jó lenne, ha terelés helyett végre válaszolnál a kérdésemre: "És te miért elégszel meg azzal, hogy "nekem napi szinten vannak tüneteim"? Ez így szerinted teljesen rendben van, hogy te egy beteg, nem 100%-os ember vagy? Te megelégszel ennyivel? Mivel te hozzám képest nem vagy 100%-os. Én makk egészséges vagyok, tehát én vagyok pl. a 100%."

2022. ápr. 1. 20:41
 29/40 A kérdező kommentje:

Mert k...ra nem érdekel, mindenkinek vannak alapbetegségei, 200 éve 20-30 év volt a születéskor várható élettartam.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem elégednék meg, akkor is maradnának.

De te terelsz, k...ra nem ez a kérdés témája.

2022. ápr. 1. 20:45
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

"mindenkinek vannak alapbetegségei"

Megint tévedsz, mert magadból indulsz ki.

Nekem semmilyen alapbetegségem sincs..és nem UFO-k a szüleim.

Egyébként már a legelső válaszban leírtam a kérdésre a választ.

"Mert k...ra nem érdekel"

Szóval nem érdekel a saját egészséged? 😲

Majd fog, ha egyre sz .rabbul leszel, ahogy öregszel..majd visszasírod még, hogy ekkora nagy pofád volt a semmire.

2022. ápr. 1. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!