Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg a műtétet?

Hogyan oldjam meg a műtétet?

Figyelt kérdés

( Minimum ) másfél éve "részem" egy jelenleg 7*5 cm-es petefészek ciszta. Ennyi idő után a spontán felszívòdásra nem számíthatok . Azt egyenlőre nem tudom , hogy a benne lévő növedékek rosszindulatúak -e, de ha szerencsésen bebizonyosodik , hogy nem, akkor is valòszínűleg műteni kell.

Nem tudom hogy oldanám meg a lábadozás időszakát .. 18 éves koromban már volt ilyen műtétem , az akkoriak alapján tudom , hogy hosszú és nehézkes volt a felêpülrsem , de min. 2 hét a neheze.

Mostanra nincs senkim, akitől segítséget kérhetnék abban az időszakban.. nem tudom hogy lenne.. volt köztetek , aki egyedül volt ilyen helyzetben ?

2022. márc. 30. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Laparoszkópos műtét után simán el tudod látni magad. Online bevásárlás/ételrendelés, a házimunka meg vár két hetet, kb ennyi.

Mások császármetszés után egyedül vannak otthon a gyerekkel és még azt is el kell látni.

2022. márc. 30. 20:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen , tudom . Nem semmi amit lemuvelnek az anyukak, pedig hasizom vagas es tarsai... 😊

Sajnos itt uzleteknek nincs online hazhozszallitasa. Etelrendeles meg oke, csak nem gyoznem penzzel.

Hat mindegy, nyilvan megoldanam , kar is volt kiirni a kerdest..... 🥺

2022. márc. 30. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Előre bevásárolsz, főtt kaját lehet lefagyasztani. Lehet venni félkész fagyasztott zsemlét is amit csak be kell dobni a sütőbe. Illetve ha annyira rosszul vagy műtét után, akkor kérdezz rá előre az önkormányzatnál, hogy van e házi segítségnyújtás szolgáltatás (persze fizetni kell érte valamennyit). Bevásárlás, fürdés, ilyesmikben nyújtanak segítséget. (nem tudom, hogy műtét után igénybe vehető-e, felénk inkább az idősekhez járnak.)
2022. márc. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!