Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a medicoveres bőrgyógyásztó...

Ha a medicoveres bőrgyógyásztól kaptam javaslatot műtétre, akkor elvégeztethetem a műtétet az állami ellátásban?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan. Nem szeretnék pár tízezret kifizetni és nem is látható helyen lévő feltűnő jóindulatú daganatról van szó.

2021. okt. 16. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérj időpontot àllami rendelèsre, bőrgyógyàszhoz. Magànból àllami műtèt nincs
2021. okt. 16. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz az orvos, aki magánban kezel, nem kérhet TB támogatott kezelést/vizsgálatot.

Szóval nem. De meg tudod csináltatni TB támogatottra, csak akkor egy másik (nem magán) orvoshoz kell menned.

2021. okt. 16. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az állami bőrgyógyászt nem érdekli a magánorvos véleménye. El kell menni a NEAK (TB) finanszírozott bőrgyógyászhoz. Ha ő indokoltnak látja, akkor továbbirányít olyan helyre, ahol ingyen megműtenek.
2021. okt. 16. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
akkor csak annyit érsz a magán orvosnál hogy tudod hogy baj van de nincs elég pénz normálisan kezelni
2021. okt. 21. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 4es válaszoló, csak idén többszázezret hagytam már magánorvosnál. Nem hiszem, hogy az ördögtől való dolog egyszer az államit is igénybe venni, ha már van TB támogatásom is.
2021. okt. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!