Csak a pénz miatt olyan nagy a különbség az állami és a magánkórházak dolgozóinak viselkedésé között?
Én egy idejig állami helyen dolgoztam és azt vettem észre hogy oda tényleg bárki bejött a hajléktalantól (nincs velük bajom) kezdve a bohócig...
Nyilván ők is emberek, de sokkal könnyebb a magánkórházban a ,,tiszta" (félreértés ne essék az államiba is nagyon sok tiszta, notmális ember jár) és velük könnyebb báni.
Az allamiban foleg h nincs mar halapenz, kenopenz satobbi... bar ez eddig se hatotta meg oket.... az ember egy darab. Mint a gyarban a szalag mellett egy darab csavar. Lehet szepitgetni de hogy aki bekerul ezt erzi az fix.
KIVETELek vannak.
ELSOSORBAN az intenziv osztalyokon... na arra azt mondom az igen. Le a kalappal. Nyilvan ez osszefugg azzal hogy oda nem a kiegett banyákat, suhanc tinilanykakat rakjak hanem az ertelmes, jol kepzett, maximalis tudassal es empatiaval, maximalis hivatastudattal rendelkezo KRÉMET rakjak.....
De a 98% sajna a legeslegalja. Kenyszerbol lett apolo, kiegettek es egyeb szornyeket.
EZ VAN.
A magánklikakon meg mivel tejelsz mint a kisangyal egyertelmu hogy te vagy az elso. Illetve hat persze a penzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!