Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol van lehetőség arra hogy...

Hol van lehetőség arra hogy egy felnőtt férfi tesztoszteron kezelést kapjon, hogy férfiasabb legyen? Vagy ha ezzel elmennék a háziorvoshoz kiröhögne?

Figyelt kérdés

Igazából egyáltalán nem vagyok képben az endokrinológiával kapcsolatos dolgokkal (szóval bocsi ha hülyeséget kérdezek), de abból kiindulva, hogy egy év alatt transznemű nők is teljesen férfias külsőt szereznek hormonkezelés hatására, gondoltam rajtam is segíthetne.

Nem szélsőségesen rossz a helyzetem, de 23 évesen pl az arcomon alig van egy nagyon minimális borosta a bajuszomnál és az állam közepén. Hangommal pedig nem is annyira az a bajom hogy magasabb, hanem erőtlen (ha kicsit nagyobb az alapzaj, már nehezen értenek). Nem akarom túlzottan részletezni meg panaszkodni, igazából csak érdekel, hogy van-e Magyarországon ilyesmire lehetőség (pusztán esztétikai okokból, betegség nélkül), vagy esetleg várjak még pár évet?

2022. márc. 30. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére.
2022. márc. 30. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
De ki vagy már baszva rendesen?
2022. márc. 30. 20:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem, de normál esetben nem is kellene ahhoz, hogy ne nézzenek 6-7 évvel fiatalabbnak. Egy átlagosan fitt testalkattal is lehet valaki férfias szerintem, ha normálisan fejlődik a szőrzete, a hangja, a magassága stb.
2022. márc. 30. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Hm... Milyen jó is lenne, ha lenne ilyen. Én a külsővel el vagyok, elég szőrös a testem, az arcom is. Én a hangommal vagyok hasonló módon. De sajnos valami csak álom marad / nagyon távoli jövő. Sajnos azt tudom írni, hogy fogadd el magad. Később még férfiasodsz, persze nem a szőrre gondoltam. A hang egy férfinak pedig ahogy öregszik, mélyül egy kicsit. Mondjuk nem sokat. De hangról megmondod hogy valaki idősebb, vagy sem. De ha választani kellene, hogy legyen jó ütős férfi hangom, vagy ne legyen erekcióm, szerintem adott a válasz :)
2022. ápr. 20. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!