Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik az epehólyag műtét?

Hogyan zajlik az epehólyag műtét?

Figyelt kérdés

Császár után előjött az epekövem, és ráadásul még volt heveny hasnyálmirigy gyulladásom mellette. A követ eltávolították ERCP segítségével, de a doki azt mondta hogy jó lenne ha megejtenénk egy epehólyag műtétet.

Tapasztalatok? Meddig voltatok kórházban? Mennyire fájt a hasad?

Köszi a válaszokat!

2010. szept. 14. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is szülés után jött elő. Ez sajnos jellemző. 3 hónapos volt a babám, amikor műtöttek, nem lehetett várni ,mert a keményen betartott diéta mellett is heti 4x voltak görcsölős rohamaim. Miután a pici még nagyon pici volt, ezért kiváltságaim voltak. A labort elintéztem korábban, így a műtét reggelén kellett befeküdnöm a kórházba, engem műtöttek elsőnek. Altatás, de rövid, 8-kor a műtőbe toltak, 8.20-kor kint voltam már. Laparoszkópiás műtét volt, 4 lyukkal. Az oldalamból kilógott egy cső, amit másnap reggel szedtek ki. Én másnap 9-kor el is hagyhattam a kórházat a baba miatt, kevesebb fájdalomcsillapítót kaptam ,hogy előbb kiürüljön és szoptathassak. 1 hét múlva volt varratszedés .Tényleg nem fájt elviselhetetlenül az egész, abszolút túlélhető, még így, kevesebb fájdalomcsillapítóval is. Mondjuk a bent töltött éjszakám szar volt, nem aludtam túl sokat, mert a cső mindenhogy kényelmetlen volt. Amikor hazaértünk ,még nem tudta megemelni a babámat, 2 nap kellett hozzá, de onnantól minden rendben volt.
2010. szept. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!