Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kiakarom vizsgáltatni,...

Ha kiakarom vizsgáltatni, hogy cukorbeteg vagyok-e, ahhoz kell beutaló? Vagy elég csak időpontot kérnem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
#10: tényleg érthetetlen, hogy felnőtt emberek hogy lehetnek ENNYIRE tájékozatlanok... :((
2022. márc. 24. 14:30
 12/15 A kérdező kommentje:

#1 abban tájékozatlanok az emberek, amit még sosem csináltak, amiben még nem volt részük.

Nem mondd már nekem hogy mindegyik vizsgálatod előtt rutinszerűen mentél ahova kellett, hivtad fel, akit fel kellett stb, ez nem így működik.

Ezek nem olyan dolgok, amik benne vannak az emberben, és kívülről tudják, mit hogyan kell tenniük.

Annyira egyszerű lenézni valakit, amiért nem tud valamit, amit még sosem csinált.

Undorító, remélem sosem leszek olyan megkeseredett, mint ti.

2022. márc. 24. 16:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem #1 hanem #11
2022. márc. 24. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
#12: Utánanéztem, tudod. AZt meg azért felnőttként sejthetnéd, hogy beutaló nélkül nem megyünk laborba, mert mégis mit kezdesz az eredménnyel? Főleg ennyi ésszel.
2022. márc. 24. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:

12 Neked is volt/van gyerekorvosod, háziorvosod, ez az alap, nem a nőgyógyász.

Hiába akarsz degradálni másokat, ahhoz elég a józan paraszti ész, hogy orvos kell, ha betegséget akarsz diagnosztizáltatni. Azt meg el tudod dönteni, hogy ezt TB, vagy magánúton teszed, de te magad egy érték alapján, amit ha fizetsz kiadnak a laborban kevés leszel betegséget megállapítani, nem beszélve az esetleges kezelésről.

Miért pont a cukorbetegség érdekel? Millió más bajod lehet.

2022. márc. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!