Mitől fájhatott ilyen jellegűen a gyomrom?
Figyelt kérdés
Havonta kb 1x szoktam alkoholt inni buliban,keveset, sosincs tőle bajom, másnapos se szoktam lenni. Tegnap este megittam egy felest és utána elkezdett iszonyatosan feszíteni a gyomrom, úgy éreztem, hogy ha bofognek megkönnyebbülnek, de nem tudtam. Haza is kellett jönnöm. Meg órákig utána hullámokban jött ez a feszítő érzés a gyomromba, akkor már tudtam bofogni és utána picit jobb is volt, de kellett idő mire teljesen jól lettem. Majdnem hánytam is, de szerintem csak a fájdalom miatt, mert úgy kifejezetten hányingerem nem volt. Most már teljesen jól vagyok, de megijedtem, mert egyszer már volt ilyen mostanában mikor reggel megittam éhgyomorra egy nagy pohár vizet utána hasonlót éreztem szintén órákig. Úgyhogy szerintem az alkoholhoz köze sem volt ennek most se. Milyen betegséget jelezhet ez?2022. márc. 19. 04:15
1/3 A kérdező kommentje:
Olyan volt egyébként mintha tele lett volna a gyomrom levegővel, ami beszorult.
2022. márc. 19. 05:01
2/3 anonim válasza:
Semmilyet. Inkább azon gondolkozz el, hogy mit ettél előtte, ami puffadást okoz.
3/3 anonim válasza:
egy kis kóla, sör segíthet ilyenkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!