Mitől fájhatott ennyire,1 csésze tea? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Tegnap reggelizés után megfürödtem, majd ittam egy csésze kihűlt teát. Szomjas voltam így egybe lehúztam de ahogy leért annyira elkezdett fájni a gyomrom és kisugárzott a hátamba is, hogy le kellett guggolnom. Enni tudok rendesen, viszont még kicsit most is fáj. Nincs semmilyen Betegségem (tudtommal), és ha jól tudom a gyomrom sem szűkülhetett össze ennyire gyorsan.2016. okt. 6. 06:32
1/6 anonim válasza:
Ha tul sokaig azott bene a teafu, akkor kioldodik belole a csersav es attol fajhat a gyomrod.
2/6 A kérdező kommentje:
de amikor leért a tea szó szerint ahogy lehúztam a csészével, akkor kezdett el kegyetlen módon feszülni a gyomrom. Nem ázott sokáig, nem "rendes" tea volt :)
2016. okt. 6. 06:43
3/6 A kérdező kommentje:
egyébként többször is éreztem ilyet sima vízzel is, ha keveset ettem előtte, de ilyen iszonyatosan még sosem fájt.
2016. okt. 6. 06:44
4/6 anonim válasza:
"ha jól tudom a gyomrom sem szűkülhetett össze ennyire gyorsan"
Mennyire gyorsan? Mióta szűkül össze a gyomrod és mitől? Valami fogyókúrától?
5/6 anonim válasza:
Egyszerüen a gyomrodban volt egy csomó levegö és a tea miatt "beszorult", feszítette a gyomorszájat.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem fogyóztam soha, vékony vagyok. Levegőre nem is gondoltam lehet akkor csak az volt
2016. okt. 6. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!