Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fitotree...

Soma9111 kérdése:

Mi a véleményetek a fitotree kapszuláról?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy dobozzal.

Valaki próbálta már?

Tényleg olyan jó mint ahogy írja, hogy szinte mindenre jó?

Vírusok, baktériumok, szemölcsök, gombák, fertőzések, külső-belső rossz dolgok, ph - t állít- stb...

Kúra szerűen kell fogyasztani??

Elég jó komoly dolgokat írnak róla, de lehet csak azért, hogy vegyék meg jó pénzért?

Vagy tényleg ér valamit?

2022. márc. 18. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ami mindenre jó, az semmire se jó!

alapigazság!

2022. márc. 18. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez van a leírásában:

"Ebben a kapszulában grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olajkivonatait találod meg"

Ehhez képest többtucat betegséget leír, hogy mire jó, persze körmönfontan fogalmazva, hogy "segítHET".

tehát semmi konkrétum!

Felejtsd el!

2022. márc. 18. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem nagyon használt többféle gyulladasomra, koztuk durva tüszős mandulagyulladasra, felfazasra. Nem értem, miért ne használna, amikor épp ésszel is látható, hogy gyulladasgyokkento anyagokkal van tele:D Sok az értelmes itt.
2024. jan. 19. 01:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm normális válaszod! :)

Én is szedtem 3 hónapig utána végül át tértem az algára :(Immune supreme Biocom 4 you)

4 féle alga van benne, szinte könyvet írnak róla jótékony hatásairól (egy hónapja szedem jelenleg)

2024. jan. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!