A farokcsontom fáj, otthoni kezelést, nyújtást tudtok javasolni?
Azért fáj a segged mert túl csontos és tulajdonképpen nyomja a bőröd és begyullad. Én tudom, nekem is így volt... Ha sokáig csinálod megvastagszik a bőr és rettentő csúnya lesz. Ha otthon sokat ülsz akkor tegyél magad alá egy nagyobb párnát, olyat amibe bele süpped a feneked, hogy oldalról tartsa. A sok állásra meg max annyit tudsz tenni, hogy veszel zselés talpbetétet, de így is kikeményedik majd a talpad és ronda lesz mint a bűn, de az legalább nem érdekel senkit.
Kezdj el edzeni. A sok egyéb jótékony hatás mellett rakhatsz magadra izmot, hogy ne a csontodon legyen a súlyod. Nagyon jó fenék gyakorlatok vannak, pár hónap alatt látványos eredményt érhetsz el. Persze ez csak úgy fog működni, ha mindenhova máshova is gyúrsz, különben nem gyorsul be az anyagcseréd, de ez most mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!