Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni füldugulás ellen?

Mit lehet tenni füldugulás ellen?

Figyelt kérdés
Már tegnap amikor felkeltem azóta be van dugulva az egyik fülem, ami már kezd kimondottan irritálni. Már megcsináltam pár ilyen alap dolgot amit ilyen esetekre szoktak ajánlani, de semmi haszna nem volt (ezek alatt értem azt amikor az orrot és a szájat befogjuk és úgy probáljuk kifújni a levegőt; a fülemet is kitisztítottam ha az lenne a probléma; minél több rágó folyamatot végeztem)

2022. márc. 13. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Meleg só konyharuhában? Szerintem begyulladt!
2022. márc. 13. 09:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ezekkel sem mentél semmire, azért vedd fontolóra egy hivatalos OFG (orr-fül-gégészet) felkeresését, és ott szakszerűen tisztítanak fület, avagy, ha gyulladásban lenne, arra is találnak megoldást. (De ha nem fáj, és nem gondolnék gyulladásra. By the way: a pl. zokniba töltött - avagy konyharuha, ha úgy tetszik - melegített só, tényleg hasznos fülgyulladásra.)
2022. márc. 13. 09:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem fáj szerencsére
2022. márc. 13. 09:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Mai nappal elmentem egy fül-orr-gégészhez és meglett oldva a probléma.
2022. márc. 17. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy rendeződött a problémád. :)

(#2-es voltam)

2022. márc. 18. 10:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. márc. 22. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi volt végül a probléma? Mit csináltak?
2024. jan. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!