Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan gyógyszer, ami...

Van olyan gyógyszer, ami késlelteti a menstruációt?

Figyelt kérdés

Szombatra jönne meg, és nekem akkor esküvőre kell mennem. Mivel nyoszolyólány leszek, rengeteg dolgom akad majd, és nem akarok még görcsöktől szenvedni is:S (semmi fájdalomcsillapító nem használ sajnos, csak a pihenés, azt meg nem engedhetem meg magamnak) Mivel késleltethetem? Háziorvos fel tud írni valamit?

17L

2010. szept. 12. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
nem,sajnos késleltetni nem lehet.a görcsoldókat,nospát,algoflex m-et próbáltad már?nekem azok használnak. ; )) am meg lehet,h a stressztől magától is késik.
2010. szept. 12. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor fogamzásgátlót szoktak feliratni a nőgyógyásznál.
2010. szept. 12. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló, igen... De ha most kezdené el szedni akkor már késő lenne vasárnapig.

Kérdező: a természet így alkotott meg minket. Ha ilyen egyszerű lenne befolyásolni.... Nem is mondom mi lenne :)

2010. szept. 12. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:

ilyenkor tényleg fogamzásgátlót szoktak szedni.

amúgy nekem nem hat az algoflex-m, se a nospa ...én ilyenkor saridont veszek be de már az se hat annyira :D próbáld ki

2010. szept. 12. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne baromkodjatok már. Most szerintetek azért kellene elkezdenie fogamzásgátlót szedni, mert szeretné egyszer eltolni a menzeszét? Marhára nem arra való.

Arról nem is beszélve, hogy menzesz első napján kell elkezdeni szedni, szóval nem sokra menne vele...

2010. szept. 12. 21:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Irass fel a dokival xilox granulátomot. Ezt szedd be a mensi elején no-spa fortéval. Ez a kombináció segíteni fog. A xilox nem szteroid gyull. gátló, hasonló a cataflamhoz, csak sokkal erősebb. Én nagyon hasfájós vagyok, de ez a kettő szer nekem is használ. (más nem)

Nem ajánlom, hogy hormonokkal tömd magad, sokkal többet árt, mint egy kis menstruációs rosszullét.

2010. szept. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!