Van olyan gyógyszer, ami késlelteti a menstruációt?
Szombatra jönne meg, és nekem akkor esküvőre kell mennem. Mivel nyoszolyólány leszek, rengeteg dolgom akad majd, és nem akarok még görcsöktől szenvedni is:S (semmi fájdalomcsillapító nem használ sajnos, csak a pihenés, azt meg nem engedhetem meg magamnak) Mivel késleltethetem? Háziorvos fel tud írni valamit?
17L

Fogamzásgátló, igen... De ha most kezdené el szedni akkor már késő lenne vasárnapig.
Kérdező: a természet így alkotott meg minket. Ha ilyen egyszerű lenne befolyásolni.... Nem is mondom mi lenne :)

ilyenkor tényleg fogamzásgátlót szoktak szedni.
amúgy nekem nem hat az algoflex-m, se a nospa ...én ilyenkor saridont veszek be de már az se hat annyira :D próbáld ki

Ne baromkodjatok már. Most szerintetek azért kellene elkezdenie fogamzásgátlót szedni, mert szeretné egyszer eltolni a menzeszét? Marhára nem arra való.
Arról nem is beszélve, hogy menzesz első napján kell elkezdeni szedni, szóval nem sokra menne vele...

Irass fel a dokival xilox granulátomot. Ezt szedd be a mensi elején no-spa fortéval. Ez a kombináció segíteni fog. A xilox nem szteroid gyull. gátló, hasonló a cataflamhoz, csak sokkal erősebb. Én nagyon hasfájós vagyok, de ez a kettő szer nekem is használ. (más nem)
Nem ajánlom, hogy hormonokkal tömd magad, sokkal többet árt, mint egy kis menstruációs rosszullét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!