Vadidegentől te elkérnél orrsprét?
Figyelt kérdés
Pl vonaton hosszú úton, látod ő is meg van pl fázva. Tehát használja van nála.2022. márc. 7. 12:16
12/22 anonim válasza:
Dehogy olyan, mintha kölcsön kértél volna egy aszpirint... az orrsprayt az ember az orrlyukába illeszti, hogy be tudja az anyagot juttatni... Olyan, mintha kölcsön kértél volna egy aszpirint, amit előtte egy beteg ember megnyalt vagy a szájába vett...
13/22 A kérdező kommentje:
Letörlöd, vagy le is moshatod tőlem :) Am kb alig rakod be az orrodba. Ettől kb semmit nem kapsz el. Amúgy így mindenkitől mindent elkaphatsz, ha valaki melletted náthásan szipog.
2022. márc. 7. 12:37
14/22 anonim válasza:
Még családtagtól sem...
Nem is értem hogyan jut eszébe valakinek ilyesmi. Ez épp olyan mint ha egy fogkefét használna az egész család például.
15/22 anonim válasza:
Hiába a sok fölényeskedő ":)" hangulatjel, attól még nem lesz igazad. :)
16/22 A kérdező kommentje:
15-ös teljesen mind1 én szívesen segítek valakin, ha más nem, az az ő dolga. Én is el szoktam kérni ha olyan van és mindig megkaptam, milyen érdekes....
2022. márc. 7. 12:41
17/22 anonim válasza:
#16 a letépett vécépapírt is egymás után mindannyian használjátok?
18/22 anonim válasza:
Ez nem jószándék kérdése, ez egyszerű felelőtlenség. Azt, hogy ezt Te és a környezetedben élők nem tudják, nem támasztja alá az igazadat.
Tudod mit? Egyszer mintegy mellékes témaként kérdezd meg erről a háziorvosodat, aztán neki élőben is lehet majd mosolyogni.
19/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fertőző légy nyugodt, de ennyire nem izgat a kérdés, hogy elkaphatom e
2022. márc. 7. 12:59
20/22 anonim válasza:
Jó, hogy nem aranyérkenőcsöt akartál kölcösnkérni... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!