Hétfőtől megszűnik az indokolatlan maszkviselés, mert a náthának vége az országban. Örültök?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 évben 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor vettem fel áll fölé a maszkot és hányszor maradtam otthon ha lebetegedtem, de valahol végre öröm, hogy nem kell ezt a textilt bámulni mindenki fején.2022. márc. 3. 11:18
31/36 anonim válasza:
Pontosan hol és mikor derült ki, hogy "bármilyen és bármennyi oltást kaptál, ugyanannyi esélyed (ha nem nagyobb) van kórházba, lélegeztetőre vagy temetőbe kerülni"? Erről lemaradtam.
32/36 anonim válasza:
Tudod kispajtás, inkább vagyok élő birka, mint halott dacos.
33/36 anonim válasza:
35/36 anonim válasza:
Örülök igen. Fogorvos vagyok, az utóbbi hetekben a felmondás szélén álltam már, mert belefáradtam, hogy a munkám jó részét az emberekkel való veszekedés teszi ki: vegye fel a maszkot a váróban; ehhez a kezeléshez oltási/pcr kell; nem jó a gyorsteszt, pcr-t hozzon; őneki senki ne dugjon le semmit az orrán, antigén tesztje van, fogadjam el; neki ezt a mérget be nem adja senki stb. Mindezt úgy kellett végig hallgatnom, hogy eü dolgozóként kötelező volt 3 oltást beadatnom azért, hogy aztán veszekedhessek az emberekkel, hogy nem nekem fontos a pcr, Müller Cecíliával vitatkozzanak. Meg egyáltalán kicsit bicskanyitogató végig hallgatni a hisztit arról, hogy mekkora tortúra a pcr, miközben nekem pl számtalan tesztet kellett csináltatnom, mert állandóan volt vagy innen vagy onnan kontaktom. Örülök, hogy ennek vége, nagyon nagyon el vagyok fáradva az emberi butaságban.
36/36 anonim válasza:
Tehát már az is baj, ha linkelek valamit, az embertársaim számára, hogy lássanak bele a világ dolgaiba? 🤔😄 Aki akarja megnézi, aki nem, az meg nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!