Hétfőtől megszűnik az indokolatlan maszkviselés, mert a náthának vége az országban. Örültök?
"#3 Dehogynem fognak. Én mindig röhögök a birkamentalitáson :D"
Ezt meséld el azoknak is, akik hozzátartozójukat siratják, akik ettől a náthától haltak meg. Nem minősítelek, mert kitiltanának.
Na, még mindig a rettegett covid a téma?
Ezt csak úgy itthagyom szemléltetésképp.
2,5 (!) év covid alatt elhunyt világszinten kerekítve 6 millió ember. Nem írom, hogy mind covidban, mert azt ugye tudjuk, hogy ez nem így van.
Közben csak IDÉN meghalt 9 millió ember és született 23 millió gyerek. És mégcsak március 3.-a van.
Kedves kérdező.
Örülök neki, hogy ilyen vidáman fogod fel. Igen, a média ferdít, meg megy a propaganda. Örülök neki, hogy "náthának" nevezed, meg az egyik rokonodnak volt egy kis "kuc-kuc". Nem kívánom azt, amit én, és a családom átéllt, pedig megérdemelnéd. Mi még csak jobban jártunk, mint némelyik embertársunk.
A 8 éves lányom osztrálytársa vesztette el az apját. Te fel sem tudod fogni, hogy miről beszélsz.
#16 Most a biztonságiövről szeretnél beszélgetni, vagy a covidról?
Dél-Korea 3,691,488 fő regisztrált covidos és mindössze 8,394 halott. Na az hogy sikerült 2,5 év alatt? De kivesézhetjük pl Hollandiát, vagy Japánt is. Nem a vírus olyan veszélyes, hanem a magyar egészségügy, ami még szarabbá lett téve. A valós halálozási ráta kb 0,2-0,3%-os. Mi véd meg, a maszk? Vagy az oltás, amiről bebizonyosodott, hogy bármilyet és bármennyit adatsz be, ugyanúgy meghalhatsz? Nem, nem kisebb eséllyel. Ha így lenne, az oltás megkezdése után nyilván a halálozási szám is csökkent volna. Helyette nőtt.
Ha nőtt is a halálozási szám az oltás megjelenése után, azért lehetett, mert nőtt a fertőzések száma is. A kettő arányát kell figyelembe venni.
A kórházakban covid osztályokon lévő súlyos állapotú betegek 90%-ban oltatlanok (most csak mondtam egy számot, nem sokszor voltam covid intenzíven, de csak oltatlanokat láttam), tehát egyértelmű, hogy az oltás ér valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!