Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A rekortán pálya, ami az...

A rekortán pálya, ami az óvoda udvarán van káros a gyerekekre?

Figyelt kérdés

Óvodában dolgozom és fel lett újítva az ovi.

Rekortán pálya lett az egész.

Én eléggé régi módinak tartom magam, mert a füvet, földet, fákat jobb szerettem, de ez van.

Úgy tudom a műfű káros az egészségre!

Így felvetödött bennem a kérdés, hogy akár ez is lehet az?

Sem én sem a gyerekeket nem szeretném, hogy betegek legyenek.

2022. márc. 2. 20:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Orvosként nagyon remélem, hogy a gyerekem soha nem kerül ilyen agyhalott pedagógus keze közé.
2022. márc. 2. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:
56%
Bizonyos IQ alatt tiltanám a nethasznalatot... 😂
2022. márc. 2. 21:39
 13/25 A kérdező kommentje:

A műfű úgy jön ide, hogy közte vannak ezek a fekete darabok, amik hő hatására károsak és belekerülnek a levegőbe. Rákot okozhatnak.

Na jól van mindegy hagyjuk szerintem. :)

2022. márc. 2. 22:02
 14/25 anonim ***** válasza:
29%
13# ne hagyjuk. Hergeled a többi dajkanénit is az oviban, rontod a hangulatot idiótaságokkal. A saját irhádat félted, törődsz is te a gyerekek egészségével!
2022. márc. 2. 22:05
 15/25 A kérdező kommentje:

A rekortán öntött gumi.

A műfű közt pedig gyakran van ez a fekete gumi darabok, ami köztudottan káros az egészségre!

De mindegy hagyjuk, köszönöm kedves orvos válaszolók!

Fel is mondok, ne hogy még legyen ki nevelve a gyerekeiteket. :'D

16/25 A kérdező kommentje:
Nevelje*
 17/25 A kérdező kommentje:

Remélem orvos barátaim ti is felmondtok, hiszen ti magatok is nagyon megértők vagytok.

Sok butasággal fognak még előállni nektek a betegek, remélem őket is így külditek majd haza.

2022. márc. 2. 22:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17# millió helyen alkalmazzák, csak józan ész kellene átgondolni, a mai szigorú egészségügyi előírásokkal ha ránézés esetén is rákos lesz a szeme a használónak nem lenne a játszókon, futópályákon kb. alap. Józan paraszti ész ami bőven elég. Lenne.
2022. márc. 2. 22:14
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem jobb lenne, ha a kérdésre válaszolnánk, és nem a kérdezőt minősítenénk. A válasz tehát: nem, az öntött gumiburkolat nem káros az egészségre. Már ha rendeltetés-szerűen használják.
2022. márc. 2. 22:42
 20/25 anonim ***** válasza:
Már a füvet is hamisítják?
2022. márc. 3. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!