Melyik a rosszabb az alkoholizmus vagy a füvezés?
Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 11:48
1/6 anonim válasza:
Szerintem mind2 rossz és kàros!De mi az a füvezés,hogyan zajlik,vagy mibõl àll?Elnézést,hogy kérdésedhez ezt hozzàtettem,bocsi,de tényleg nem tudom.
2/6 anonim válasza:
Az alkoholizmustól hülye leszel + tönkre megy a májad.
A füvezésnél, pedig ha egy olyan embert veszel aki minden nap tolja, akkor nagyon hülye leszel + a tüdőd megy szarrá.
3/6 anonim válasza:
meg a fűtől az idegrendszer is károsod ha jól halottam. am a füvezés olyan, h termesztesz füvet, kiszárítod, betekered és elszívod aztán aszalt mindenen mint a szar xD
4/6 anonim válasza:
Az alkohol a májadat teszi tönkre,meg rászoksz,aztán b.szhatod,alkoholista leszel,a fű meg azért gázos,mert azt modnják,nem lehet rá szokni,pedig de.Ismerek sok embert,aki már évek óta füvezik,és annyira leépült szellemileg,hogy rossz nézni.Ha ritkán tolod mindkettőt,abból nem lesz gáz,de modnjuk ha már hetente,az nem tesz jót semmiképp.Ja,és a részeg ember amúgy is visszataszító :D
5/6 anonim válasza:
Hát az alkohol jóval károsabb szerintem... a fűre magára fizikailag nem csak pszihikailag lehet rászokni (a tested nem hiányolja ha rá vagy kattanva akkor sem) max a növényvédő szerre amivel kezelva van... de ha érdekel valakit itt informálódhat: [url] [link]
6/6 anonim válasza:
bocsánat elfelejtettem hogy automatikusan linknek veszi [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!