Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szülés utáni aranyér. Kinek...

Szülés utáni aranyér. Kinek mi vállt be?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem iszonyatosan fáj az aranyerem mindenfajta kenőcsöt,kúpot használtam már eredménytelenül.

2022. febr. 24. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, szülni nem szültem! De sajnos a családban több személynek és nekem is voltak gondjaim vele!

A Reparon kenőcs,de sokat számított, hogy napi többször mosakodtam de,wczés után mindenkép mindig, meleg víz szappan vagy tusfűrdővel tisztálkodni! Hidegre nagyon vigyázz!

Lehet Neked másabb, de nekem ezek segítettek!

Kitartás, és gyógyulást!

2022. febr. 24. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod.

Ezek mind,mind meg vannak:/

Sajnos muszály lessz egy proktológust felkeresnem.

2022. febr. 24. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt szülés után. Intim tornát csináltam akkoriban, el is múlt szépen.
2022. febr. 25. 08:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Detralex tabletta, ha még nem próbáltad és Reparon kúp. Ha ezek sem segítenek, akkor proktológus.
2022. febr. 25. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Kúp vagy krém jobb? Kinek mi a tapasztalata? Én csak krémet használok nem tudom kellene-e kúp is... Detralexet is szedek, igaz csak hét elején kezdtem nem tudom mennyi idő után hat..
2022. márc. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!