A boldogságtól/drogtól félni?
Figyelt kérdés
Pár éve a szorongás uralja az életem. És extrém hipochonder lettem. Pl nem merek meginni egy energiaitalt mert szívrohamot kapok vagy ilyesmi. Nagyon sokan mondták hogy próbáljak ki ezt azt. Fű Speed eki ilyesmi. Nagyon kivancsi vagyok milyen lehet de nem merem mert félek valamitől. Hogy rossz lesz. És hogy esetleg meghalok tőle. De annyira érdekel és mégsem vagyok rá képes. Beleszívok egyet egy füves cigibe és elönt a pánik hogy jaj ne meghalok tőle. Csak egy kis boldogságot akarok az életemben mert semmim nincs2022. febr. 24. 08:42
1/9 anonim válasza:
Ha bekattansz végre látná doki.
2/9 anonim válasza:
ha pánikolsz ettől hagyjad,a fű pl. egyén függő ugyan, de csak felerősítheti a pánikolásod ( de szívrohamot nem okoz). Az ekitől és speedtől nem fogsz pánikolni, jól fogod érezni magad, de pont ezért sanszos, hogy rákapsz. A speed a szarabb a két anyag közül, mert ha nem mozgod ki, nem hagy aludni. A fogad mindkettőtöl tönkremehet, és rendszeres használattól a szivedet is megterheli.
3/9 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék nem drogfüggő akarok lenni vagy ilyesmi csak úgy érzem 20 évesen hogy egy csomó mindent kihagyok ha még egy pohár sört sem merek meginni 2 napra rá ha beveszek egy 0.25 ös frontint:D Csak rossz ugy elmenni bulizni hogy mindenki jól érzi magát csinál akit akar én meg szorongok
2022. febr. 24. 08:59
4/9 anonim válasza:
a pánik is egyfajta függőség.. Vágysz rá, és testi függőséget is okoz.. UGYanolyan mint a drog, ezért nehéz kijönni belőle.
5/9 anonim válasza:
Értem, hogy nem akarsz függő lenni. Senki sem akar, aztán mégis be tud húzni. Egy negyed fél ekitől nem lesz semmi bajod, el fog lazítani. Az Mdma jó ilyen szorongás ellen. Az lsd is( de azt buliban nem javaslom), sőt a 🍄 is jó szorongás ellen( legalábbis nálam segített(mikrodózingolva), de ez egyénenként más, sőt a gomba, LS nem is partidrogok, annak ellenére, hogy sokan használják annak.) Inkább füvezz mint frontilt szedj am.
6/9 A kérdező kommentje:
És frontin bevétele utàn mikor szívhatnék? Ez is érdekel:D
2022. febr. 24. 09:26
7/9 anonim válasza:
Nem rajongok a nyugtatókért, de nyugtatóra serkentőt, energiaitalt, kávét, kokaint, speedet nem javaslom. Vannak multitoxikomán extrém arcok, akik azt mondanák, hogy puha vagyok és ezt a listát bepuszilnák egyszerre egyéb dolgokkal és nem lenne semmi bajuk, de én nem kínzom már fölöslegesen magam. Én semminek a keverését nem javaslom, de a fű nyugtató párosítás nem a legrosszabb a világon, szóval mértékkel lehet rá szívni.
8/9 A kérdező kommentje:
Én csak akkor szedem ha szarabbul vagyok és csak nagyon max egy szemet mert többet abból se merek ami talán nem is baj. El akarom hagyni a nyugtatókat örökre. Miatta nem merek pl inni se. Tegnap 2kor vettem be egyet de ma este meg buli lenne amit valszeg megint vègig fogok szorongani
2022. febr. 24. 09:42
9/9 anonim válasza:
ittam már nyugtatóra, 1db se javaslott, de még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!