Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány nap most a karantén? Az...

Hány nap most a karantén? Az ANTSZ hívni fog még??

Figyelt kérdés
Most szóltak a munkahelyemről hogy pozítív a tesztem. Hozzáteszem semmi bajom nincs... Oltott vagyok... 😏 Hány nap most a karantén? Most a kontaktokat nem szűrik már ha tünetmentesek ugye?? Telefonál még az ANTSZ?? Jönnek még ellenőrizni?? Valaki aki mostanában volt beteg tudna segíteni??

2022. febr. 24. 07:39
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
7 nap a karantén, a 8. napon szabadulsz, bármi van. Legkorábban az 5. napon lehet szabadulni, ha van negatív gyorsteszted és nincsenek légúti tüneteid és legalább három napja láztalan vagy. Senki nem ellenőriz semmit.
2022. febr. 24. 08:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, lemaradt a forrás: [link]

Első voltam

Jobbulást (én is épp most vagyok karanténban, tünetekkel)!

2022. febr. 24. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
79%

1-es a 7 nap stimmel, de nem az a minimum, nem "bármi van", lehet több is. Akkor szabadulsz, ha meggyógyulsz. Ha a 8. napon még lázas vagy és köhögsz, akkor értelemszerűen nem szabadulsz. Olvasd el az eljárásrendet, csak 6 oldal.

[link]

2022. febr. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!