Hány nap most a karantén? Az ANTSZ hívni fog még??
Figyelt kérdés
Most szóltak a munkahelyemről hogy pozítív a tesztem. Hozzáteszem semmi bajom nincs... Oltott vagyok... 😏 Hány nap most a karantén? Most a kontaktokat nem szűrik már ha tünetmentesek ugye?? Telefonál még az ANTSZ?? Jönnek még ellenőrizni?? Valaki aki mostanában volt beteg tudna segíteni??2022. febr. 24. 07:39
1/3 anonim válasza:
7 nap a karantén, a 8. napon szabadulsz, bármi van. Legkorábban az 5. napon lehet szabadulni, ha van negatív gyorsteszted és nincsenek légúti tüneteid és legalább három napja láztalan vagy. Senki nem ellenőriz semmit.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, lemaradt a forrás: [link]
Első voltam
Jobbulást (én is épp most vagyok karanténban, tünetekkel)!
3/3 anonim válasza:
1-es a 7 nap stimmel, de nem az a minimum, nem "bármi van", lehet több is. Akkor szabadulsz, ha meggyógyulsz. Ha a 8. napon még lázas vagy és köhögsz, akkor értelemszerűen nem szabadulsz. Olvasd el az eljárásrendet, csak 6 oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!