30 körül az emberek mekkora hányada egészséges teljesen?
Nem rólam szól ez a kérdés. ;)
Például koleszterines családtagom rengeteg zöldséget eszik, húst max csirkét, azt se minden nap, rozskenyeret eszik, 10 kilométereket fut. Még túl vékony is. Na mit csinál rosszul?
Alkoholista, nagyon kövér, hagyományos magyar kajákat, fehér kenyeret zabáló ismerősöm koleszterinje meg tökéletes. Na ő mit csinál jól?
Nem írtad le, mi az étrended, mit iszol és mennyit, mennyit sportolsz és mit.
Amúgy nagy eséllyel lesz krónikus betegséged és majd rájössz.
De nem mindegy, hogy már 30 évesen van vagy majd csak 70 évesen lesz, ha lesz. 90%-ban vegánul és TÉNÉ szerint táplálkozom, nem feldogozott ételek, sok zöldség, teljesértékű gabona, hüvelyesek, stb. (ebbe is sokan fognak belekötni, de a Harvard Medical School ajánlása is ez, szóval nem érdekel), napi 1,5 óra sport (ez általában kardió: úszás/futás/gyaloglás, célzottan izomépítő mozgás heti 1x). Inni vizet szoktam, néha gyümilé/zöldtea, alkoholt csak alkalmakkor, akkor vörösbort leginkább. Táp.kieg.: vitaminok, Omega 3, NMN, Resveratrol, Berberine. + Agglomerációban élek fent a hegyen, jó levegőn és igyekszem legtöbbször gyalog menni mindenhova (erre tudom, hogy nem mindenkinek van lehetősége).
Egyetem alatt pl. nagyon nem így éltem és sokkal rosszabbul is éreztem magam, de szerencsére még időben kapcsoltam és változtattam. Remélem, hogy kielégítő volt a válaszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!