Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Némelyik alkoholista hogy él...

Némelyik alkoholista hogy él sokáig?

Figyelt kérdés

Pl apám is, 68 éves, kb 50 éve iszik.

Mivel közel 10 éve nem élek vele nem tudom mennyit, de pl régen egy liter házipáleszt simán megivott egy-két nap alatt. Abból a flakonos borból is 1 két litereset mellé meg még ezt azt a kocsmában. Sört is megiszik simán napi 5-6 dobozt, ha nem borozik épp. Pár éve már azokat a kis tüskéket is issza. Hogy lehet viszonylag normál állapotban? Ha józan pl agyilag full ép.

Van 45 éves ismerősöm aki kb 7 évet ivott és teljesen le van épülve.

Szerencsén múlik vagy min?

2022. febr. 23. 21:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Írtam is:

Ha józan pl agyilag full ép.

Semmi baja agyilag, teljesen értelmes.

2022. márc. 17. 11:19
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Azt értem, hogy értelmes, és nem butult el, de olyan sincs hogy nem lehet vele beszélni, mert annyira ingerlékeny vagy apró dolgokon felidegesíti magát, vagy esetleg depressziós hangulatú?
2022. márc. 17. 11:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Ha józan nincs.

Amúgy ha iszik agresszív, de ez mindig is így volt.

2022. márc. 17. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Értem, akkor ő valószínű olyan szerencsés, hogy genetikailag jobban bírja testileg és mentálisan is.

De attól hogy nincs még szervi baja,azért gondolom így is van jócskán negatív következménye, hogy ivott 50 évig, pl. akkor minimum egy ház árát itta el, vagy írtad, hogy részegen agresszív gondolom ez se tett jót a kapcsolatainak stb..

2022. márc. 17. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!