Mostanában egyfolytában fáj a hasam.Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja minden héten fáj a hasam.Régebben nem voltam hasfájós és nem tudom hogy most mitől lehet ez....Rendszeresen sportolok viszont a taplalkozásommal vannak gondok.Van hogy csak napi 2x eszek van hogy akár 10x is.Ma például elindultam otthonról reggel 7kor 2ig suliba voltam utána egyből jöttem fel edzésre és este 9kor érek haza.A kimerültség is lehet az oka?2022. febr. 22. 18:28
1/1 anonim válasza:
Szia sztm mindenképpen rendszeresítsd az étkezésedet! Napi 5 abból reggeli, ebéd, vacsora lehet több de a tízórai, uzsonna max gyümölcs vagy egy kifli vagy joghurt!
Esetleg keress a neten egy korodnak megfelő táplálkozási tánblázazot vagy ilyesmit.
Szívesen segítek mindenben ha kell írj prhvátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!