Mi történik ha átoperáltatom magam?
Figyelt kérdés
Nem beszólásokat kérek. Talán majd egyszer átoperáltatnám magam. Már kiskoromba is fiú akartam lenni.
Meg most volt a Fókuszban is.
2010. szept. 11. 19:13
1/13 anonim válasza:
Hogy érted, hogy mi történik...? Nőnek fogsz kinézni, de ez egy nagyon hosszú és költséges folyamat.
2/13 anonim válasza:
"Már kiskoromba is fiú akartam lenni. " akkor gondolom most nőről van szó, nem?:D
3/13 A kérdező kommentje:
De xD
2010. szept. 11. 19:33
4/13 anonim válasza:
A műtétet támogatja a TB.
Adnak hormonokat, leveszik a melleidet, és kifordítják a hüvelyedet, hogy tudjál férfiként nemi életet élni, és azt élvezni. A hormonok hatására izmosodsz, mélyül a hangod, megerősödik testszerte a szőröd, lesz bajszod és szakállad. Menstruálni nem fogsz többet.
Figyelem: a műtét után már nem szülhetsz, és mivel nem lesz spermád, nem lehet több gyereked sem.
5/13 anonim válasza:
gyakran énis arra gondolok hogy milyen jó lehet fiúnak lenni : D
6/13 anonim válasza:
fiú akarsz lenni, mert annak érzed magad, vagy csak mert bánt a sok himsoviniszta?
7/13 anonim válasza:
Az leszel ami szeretnél lenni. De ez nagyon hosszú folyamat. Jól át kell gondolni. Utána nincs visszaút! A Tb. csak 20%-át téríti. A többit neked kell fedezni. Kb.2 millió.
8/13 anonim válasza:
Miért akarna valaki fiú lenni...? :S
10/13 Makikaa válasza:
Szerintem ne tedd. Nem fogom részletezni miért, de semmi értelme. Én fiú vagyok, nő biztos nem akarnék lenni.
Lányok, ne higgyétek azt, hogy nekünk olyan könnyű lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!