Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Covid után meddigéreztetek...

Covid után meddigéreztetek fura szagokat? És milyet?

Figyelt kérdés
Én novemberben voltam covidos, de gyanítom, még mindig megtréfál néha a szaglásom. Sokszor fura szagot érzek. Pontosat olyat, mintha amikor már ideje kitakaritani a mosógépet, mert nem illatosak inkább fura szaguak maradnak a kiszedett ruhák. Nos a gépet azóta többször kitisztitottam, és közelről beleszagolva a ruhákba, nincs fura szaguk. Mégis érzem. Covid elött ilyet nem tapasztaltam. Bizonyos parfümjei is mintha megromlottak volna, fura szagukat érzem.
2022. febr. 20. 16:38
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én tavaly áprilisban voltam covidos, akkor elszálltak az ízek, szagok, nagyon lassan jöttek vissza, ősszel még a füstöt sem éreztem, csak láttam)van amit azóta sem érzek.

A dezodorokat, öblítőt, mosószert csak megszokás alapján veszem, mert mindent egyformán semmilyennek

érzek..Ugyanúgy, mint itt az egyik válaszoló- mindennek romlott hagyma szaga van, de különösen a húsoknál érzem🙄), sőt- ne nevessetek ki, de az izzadságnak hagyma szagát érzek...😐és azóta a fehérpaprika dohos ízű, pedig előtte imádtam😒

2022. febr. 22. 10:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Hát nehéz meghatározni, milyen is az a fura szag, amit én azta gyakran érzek, de kb az odaégett rizs meg az égett bakelit szagához hasonló. Gyakran megcsapja az orrom ez a szag, de sehogysem tudok rájönni az eredetére.

Régebben meg hetekig tömény szappan illatot éreztem,mindenhol. Ez legalább kellemes volt, de amúgy,ez is idegölő tud lenni egy idő után, ha folyamatosan, töményen érezni.

Az ízekkel szerencsére nincs bajom.

2022. febr. 22. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!