Covid után meddigéreztetek fura szagokat? És milyet?
Én tavaly áprilisban voltam covidos, akkor elszálltak az ízek, szagok, nagyon lassan jöttek vissza, ősszel még a füstöt sem éreztem, csak láttam)van amit azóta sem érzek.
A dezodorokat, öblítőt, mosószert csak megszokás alapján veszem, mert mindent egyformán semmilyennek
érzek..Ugyanúgy, mint itt az egyik válaszoló- mindennek romlott hagyma szaga van, de különösen a húsoknál érzem🙄), sőt- ne nevessetek ki, de az izzadságnak hagyma szagát érzek...😐és azóta a fehérpaprika dohos ízű, pedig előtte imádtam😒
Hát nehéz meghatározni, milyen is az a fura szag, amit én azta gyakran érzek, de kb az odaégett rizs meg az égett bakelit szagához hasonló. Gyakran megcsapja az orrom ez a szag, de sehogysem tudok rájönni az eredetére.
Régebben meg hetekig tömény szappan illatot éreztem,mindenhol. Ez legalább kellemes volt, de amúgy,ez is idegölő tud lenni egy idő után, ha folyamatosan, töményen érezni.
Az ízekkel szerencsére nincs bajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!