Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Covid után meddigéreztetek...

Covid után meddigéreztetek fura szagokat? És milyet?

Figyelt kérdés
Én novemberben voltam covidos, de gyanítom, még mindig megtréfál néha a szaglásom. Sokszor fura szagot érzek. Pontosat olyat, mintha amikor már ideje kitakaritani a mosógépet, mert nem illatosak inkább fura szaguak maradnak a kiszedett ruhák. Nos a gépet azóta többször kitisztitottam, és közelről beleszagolva a ruhákba, nincs fura szaguk. Mégis érzem. Covid elött ilyet nem tapasztaltam. Bizonyos parfümjei is mintha megromlottak volna, fura szagukat érzem.
2022. febr. 20. 16:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én sohasem hittem volna, hogy van ilyen. Elvileg bizonyítva 2-szer voltam Covidos. Teljesen elveszetettem. Ízlelés. Szaglás.
2022. febr. 20. 16:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Mikor voltál covidos? Azota sem tért vissza az izlés és szaglás?
2022. febr. 20. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
10 hónapja voltam covidos. A paprikának azóta is fura íze ban, és folyamatosan romlott hagyma szagát érzem.
2022. febr. 20. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Tesóm még 2020 októberében volt covidos enyhe tünetekkel, nála annyi, hog, a colát azóta nem szereti rossz ízűnek érzi.

Egy barátnőm szintén 2020 őszén vol covidos, neki sajnos azóta csak nagyon minimálisan jött vissza a szaglása és ízlelése.

2022. febr. 20. 18:17
 5/12 anonim ***** válasza:
És akkor nem érzitek semminek az illatát? :/ Olvastam, hogy érdemes megpróbálni trenírozni illóolajos fogpiszkáló szagolgatásával úgy hogy közbe elképzeled a citrom vagy levendula illatát vagy ízét.
2022. febr. 20. 18:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem fokozatosan jött vissza a szaglásom , már szinte teljesen megjavult, de még ugye van rajta mit csinoszlni. Ez a baj, hogy fura szagokat érzek néha, ami valszinüleg csak a fejemben létezik...

Érdekes az is, hogy a macska alom szagot,szoval maskaszar szagot azota nem érzem. Nos, modjuk ez nem mintha hiányozna, csak fura, hogy ezt a tömény bűzt nem érzem. De az egykori kedvenc öblítőm illatát már nem tudom elviselni a ruháimon, mert "büdös".

2022. febr. 20. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Volt kolléganőm 2018-ban !!! volt covidos, persze csak utólag tudta azonosítani, amikor már köztudott volt a szaklás és ízlelés elvesztés jellemző tünetként. A mai napig nem tért vissza nála az eredeti érzékelési képesség, furcsa, kellemetlen ill. újfajta érzékeléseket él át.
2022. febr. 20. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:
2018ban a hivatalos kirobbanás előtt?
2022. febr. 20. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Néha még most is érzek fura szagokat, tavaly februárban voltam igazoltan kovidos.
2022. febr. 21. 08:59
 10/12 anonim válasza:
Én az vagyok a teszt szerint, de nem ment el az íz és a szaglásom sem, kis orrfolyás, és tüsszentésen kívül semmi extra!
2022. febr. 22. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!